Лодка Казанка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Лодка Казанка

Мнение от GODzillata »

Дълга около 5 м., широка 1.20 м., алуминиева....някой знае ли нещо за тези лодки и как се държат на вода? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Re: Лодка Казанка

Мнение от djokoriboloveca »

Изображение

Изображение
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Имам предвид тази:

Изображение
Изображение

Някой има ли такава, устойчива ли е, глисира ли? :roll:
pantera
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pantera »

Айде Кроки ти си (Годзилата не издържа и месец) :lol:
ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ТРУДНО СЕ ХВАЩА ГОЛ ШАРАН
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

pantera написа:Айде Кроки ти си (Годзилата не издържа и месец) :lol:

Хахаха... :lol: :lol: :lol: , провокатор ти такъв! :mrgreen:

Довечера ще ходя да я гледам тази лодка. :wink:
outsider 59
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от outsider 59 »

Добра лодка,с много добри мореходни качества(ширпотреба на някъв авиозавод),бърза и удобна,има много писано по руските саитове,ето тук: http://fishercity.narod.ru/300/soderj.htm :smt023
и тук: http://boat.vladivostok.ru/kazanka.htm
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Благодаря! :prayer: :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Кире,ко стана бре чичин :shock: :o :shock: :o :shock: Май баба Ванга пак позна :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Де ти е новата придобивка бре :lol: :lol: :lol: Кире,сега ако пак не се спреш,след "Казанката" ще търсиш "Варелка" Принципно обаче,
казанчето е 100 пъти по-за предпочитане от надуваемите но иска много работа.Като се качиш на тази стара кошница,тресе се и скърца като на стара баба кокалите от всички страни.Аз имах преди години,една от тези на горните снимки - Прогрес 3М и бях доволен но много лангъркаши.Има вариант да се поправят тези неща,но иска поне 600 -700 заварки с аргон/понеже е алуминиева/ за да се прихване навсякъде с по два санта шевове.Аз имам аргонов апарат за аломиниеви заварки и това на мен ми легна евтино/само консомативи,аргон и др/ но ако я дадеш да я направят,ще си купиш с парите още една Сия Хоук с парите :o :roll: :mrgreen: :lol: Така че,просто отивай до Румъния,и си вземи една нова лодка и да ти кажа,правят ги перфектни и се спри да даваш пари за разни простотии че ми омръзна през два дни да те чета,как търсиш следващата.Повярвай ми,пиша ти като човек,който е имал повечето лодки,надуваеми, дървени,алуминиева и стъклопластови сега - 3 бр + една чужда :idea: :idea: :idea: Сега в момента си правя подобрения на моята,и ще я пълня с пяна за да я направя непотопяема.Айде,и си чакам почерпката :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ходих да гледам казанката...ако беше от мед, поне можеше да стане за казан за рИкия. :wink: :lol: :lol:
Към края на следващата седмица ще я тествам на вода. :D Дължината й е готина, около 4,60 м. е...предполагам, че за кльонкане ще става...'щот със Сихоука нещо ще ме е шубе, :lol: ама поне ще си я влача като спасителна отзад. :wink:

Загледах и една пластмасова, но е с проблем в двигателя...трябва да сондирам мнение с майстор. :roll:

Любак, тоя Прогрес 3М к'во общо има с казанката от моите снимки? :roll: Ако нитовете не изпускат, к'ъв и е проблема, за какво да се вари с аргон? :roll:
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Това е твоето решение на проблема.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=31237
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

GODzillata написа:
Любак, тоя Прогрес 3М к'во общо има с казанката от моите снимки? :roll: Ако нитовете не изпускат, к'ъв и е проблема, за какво да се вари с аргон? :roll:

Кире,Прогрес 3М са лодките от горните снимки над Казанката ! Тези руски лодки са правени от листове алуминиева ламарина,третирана с разни химикали и други,с оглед на това,да се предотврати корозията на метала в солена и сладка вода/нали са за вода а не да се карат по бетон или асфалт/ :idea: Тези листове са свързани с нитове един за друг и между тях има гумени ленти,които не позволяват да влиза вода/ демек са за уплатнение/ :idea: След дълго каране на тези лодки,идва момент в който нитовете се разхлабват/самите нитове,дупките през които са прекарани и т.н/ а гуменото оплатнение/лентата/тя пък се спича и в даден момент на места започва да пропуска вода,да лангърка на ламарина когато се движиш и все едно се вързал зад една кола тридесетина консервни кутиики и ги влачиш зад теб.Аз изчистих /поправих / това,като направих метри заварки с аргон,по цялата лодка и спрях пропускането на вода и същевременно и лангъркането.Както казах,говоря от позицията на човек,който се е занимавал с тези проблеми точно на такъв вид лодки.Иначе,погледнато реално,лодките от този тип са точно като казани,и да ти кажа,ако пуснеш един голям казан за боклук от типа - Контейнери,комфорта вътре ще е същия,както да си с "Варелка" :idea: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Всичко около теб е ламарина и просто мен лично ме дразнеше грозотията в лодката.Надявам се че съм бил изчерпателен и съм обяснил нещата както трябва.И накрая да те питам нещо,май не щата неса точно до това че няма къде да държиш голяма лодка,ами като гледам,просто не ти се дават пари за лодка и търсиш нещо,което да е хем евтино,хем хубаво,но това няма как да стане :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :wink:

Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

no comment
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Тедо написа:no comment
Изображение
Ето за това говоря :idea: :idea: :idea: Ако се обърне внимание на ръбовете,на всякъде е заварявано на аргон и ако има вразки без заварка то това са само на определени места и то на добавени неща,които са помощни.Всичко друго е заварка и лодките не се чуват да лангъркат когато са на вода.Е,вярно че не са правени от руснак,но те и руснаците в скоро време ще се вземат в ръце и ще се учовечат :lol: :lol: :lol: :wink:

Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Тя тази дето Тедо я показва и на ми хвана окото.Ама един недостатък при нея ме спира.
Финансовия.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Надявам се че съм бил изчерпателен и съм обяснил нещата както трябва.
:smt023
Пределно ясно, зачерквам я от списъка. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”