яз Бошуля - Пазарджишко ...?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

konty
ще става разбирач
ще става разбирач

яз Бошуля - Пазарджишко ...?

Мнение от konty »

колеги не съм ходил никога на тоя язовир, моля дайте каквото и да е инфо за него...
платен ли е? каква риба излиза?
абе информация да си напрява някаква оценка за него
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
СЪНДИ

Re: яз Бошуля - Пазарджишко ...?

Мнение от СЪНДИ »

Има платен и не платен.На не платения,който се намира от ляво,на платения.Те съветвам,да отидеш на последното заливче от дясно на водоема.Там има дървет да ти пазят сянка и местото е хубаво за бивак.Риба има всякаква.Без бяла/сулка/Сом се лови на попово прасе/конощип/.Водоема държи големи дълбочини.От мен това,Братле.Успех и наслука. :smt023
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Абе наистина ли е Пазарджишко и ако е така,как се стига до там?Наслука.
WalGrudew
новобранец
новобранец

Мнение от WalGrudew »

Да пазарджишко е. В Пазарджик питай в града да те насочат. На около 15 км е в посока Ветрен, влизайки в с.Бошуля-първата пресечка в ляво и си там.
ribaro
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribaro »

Колеги, някой има ли прясно инфо от баластиерата или от платения гьол.Мисля да отскоча тези дни ... или да се ориентирам към Лозен?
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Лозен! :wink:
ribaro
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribaro »

yzyna написа:Лозен! :wink:
Благодарско! :drinkers:
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
pamelita2001
новобранец
новобранец

Мнение от pamelita2001 »

kolko qzovira ima v bo6ylq
N_Petkov
новобранец
новобранец

Мнение от N_Petkov »

ribaro написа:Колеги, някой има ли прясно инфо от баластиерата или от платения гьол.Мисля да отскоча тези дни ... или да се ориентирам към Лозен?
Получих инфо. ,че миналата сряда са пускали още есетри и шарани но не съм ходил за платеното говоря :) . Ако искаш есетри кажи на пазача да ти даде пилетки от тези с който ги хранят тои е стабилен ще ти даде ;) успехх
N_Petkov
новобранец
новобранец

Мнение от N_Petkov »

Чудя се дали да пробвам утре платения , има хубави риби амури,шарани над 10-15кг пък и мисля ,че рибите по малките водоеми се движат защотото вчера бях в с.Огняново и си хванах 5бр.шарани за около 3часа
Аватар
dechev
новобранец
новобранец

Мнение от dechev »

Колеги,какви са условията за риболов на платените в Бошуля и Огняново.Благодаря ви предварително. :D
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
N_Petkov
новобранец
новобранец

Мнение от N_Petkov »

dechev написа:Колеги,какви са условията за риболов на платените в Бошуля и Огняново.Благодаря ви предварително. :D

Условията са 10лв 2въдици . Има есетра,шаран,перка,каракуда,сом,амур(над10кг only) успех .Но като цяло не ти го препоръчвам наскоро ходиха едни колеги и цял ден няма удар .. с 2думи там или хващаш 1 трофей или нямаш удар цял ден :)

На Огняново - 2лв на въдица шарана се плаща 5.30кг има бяла,сом,каракуда,кефал- сома е 10лв ,кефала и бялата се пускат обратно каракудата е фрее но там няма тръпка колега водоема е по малак от плувен басеин :d
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

На Огняново - 2лв на въдица шарана се плаща 5.30кг има бяла,сом,каракуда,кефал- сома е 10лв ,кефала и бялата се пускат обратно каракудата е фрее но там няма тръпка колега водоема е по малак от плувен басеин :d

Бута ли нещо сега там?От Велико Търново съм и искам да го посетя и за сега събирам инфо.
Искам да си пробвам новата карпова щека а за там чух че имало доста добри екземпляри.
Вярно ли е това?
N_Petkov
новобранец
новобранец

Мнение от N_Petkov »

Масово са по 1.8-2.5кг шараните има сомове 10-17кг поне само такива съм виждал.Правили са състезания няколко пъти само щекари.Какво да ти кажа трофей 1/1000 :) иначе валат няма да си със сигурност - стръв царевица+бял или сингъл царевица или сингъл бял . това е наслука
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

Благодаря брато :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”