Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз Бошуля - Пазарджишко ...?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
яз Бошуля - Пазарджишко ...?
колеги не съм ходил никога на тоя язовир, моля дайте каквото и да е инфо за него...
платен ли е? каква риба излиза?
абе информация да си напрява някаква оценка за него
платен ли е? каква риба излиза?
абе информация да си напрява някаква оценка за него
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Re: яз Бошуля - Пазарджишко ...?
Има платен и не платен.На не платения,който се намира от ляво,на платения.Те съветвам,да отидеш на последното заливче от дясно на водоема.Там има дървет да ти пазят сянка и местото е хубаво за бивак.Риба има всякаква.Без бяла/сулка/Сом се лови на попово прасе/конощип/.Водоема държи големи дълбочини.От мен това,Братле.Успех и наслука. 

Абе наистина ли е Пазарджишко и ако е така,как се стига до там?Наслука.
Да пазарджишко е. В Пазарджик питай в града да те насочат. На около 15 км е в посока Ветрен, влизайки в с.Бошуля-първата пресечка в ляво и си там.
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, някой има ли прясно инфо от баластиерата или от платения гьол.Мисля да отскоча тези дни ... или да се ориентирам към Лозен?
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
-
- вече хвърля и на тежко
Благодарско!yzyna написа:Лозен!

Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
-
- новобранец
kolko qzovira ima v bo6ylq
Получих инфо. ,че миналата сряда са пускали още есетри и шарани но не съм ходил за платеното говоряribaro написа:Колеги, някой има ли прясно инфо от баластиерата или от платения гьол.Мисля да отскоча тези дни ... или да се ориентирам към Лозен?

Чудя се дали да пробвам утре платения , има хубави риби амури,шарани над 10-15кг пък и мисля ,че рибите по малките водоеми се движат защотото вчера бях в с.Огняново и си хванах 5бр.шарани за около 3часа
Колеги,какви са условията за риболов на платените в Бошуля и Огняново.Благодаря ви предварително. 

Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
dechev написа:Колеги,какви са условията за риболов на платените в Бошуля и Огняново.Благодаря ви предварително.
Условията са 10лв 2въдици . Има есетра,шаран,перка,каракуда,сом,амур(над10кг only) успех .Но като цяло не ти го препоръчвам наскоро ходиха едни колеги и цял ден няма удар .. с 2думи там или хващаш 1 трофей или нямаш удар цял ден

На Огняново - 2лв на въдица шарана се плаща 5.30кг има бяла,сом,каракуда,кефал- сома е 10лв ,кефала и бялата се пускат обратно каракудата е фрее но там няма тръпка колега водоема е по малак от плувен басеин :d
На Огняново - 2лв на въдица шарана се плаща 5.30кг има бяла,сом,каракуда,кефал- сома е 10лв ,кефала и бялата се пускат обратно каракудата е фрее но там няма тръпка колега водоема е по малак от плувен басеин :d
Бута ли нещо сега там?От Велико Търново съм и искам да го посетя и за сега събирам инфо.
Искам да си пробвам новата карпова щека а за там чух че имало доста добри екземпляри.
Вярно ли е това?
Масово са по 1.8-2.5кг шараните има сомове 10-17кг поне само такива съм виждал.Правили са състезания няколко пъти само щекари.Какво да ти кажа трофей 1/1000
иначе валат няма да си със сигурност - стръв царевица+бял или сингъл царевица или сингъл бял . това е наслука

Благодаря брато