наш ще бори рекорд на Гинес

Модератор: nkolev66

Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

наш ще бори рекорд на Гинес

Мнение от Диканаров »

Прочетох в интернет, че Яне Петков на 55г. от Сандански ще опита да подобри рекорда по маратонско плуване под вода! Плуването ща е в баасеин. Ще е с дължина 2км. Плуването ще е на 24. юни в басейна на "Интерхотел-Сандански" Същият господин на язовир Дяково щял да прави преплуване със завързани ръце и крака. Целта му е да покаже, че възможностите на човека са огромни и често неподозирани!
Молбата ми е към колегите от Сандански, които ще могат да присъстват на опита за покриване на двукилометровата дистанция, да я отразят в сайта с поне кратък репортаж! Аз не съм запознат с правилата за провеждане на такъв маратон и всякакво впечатление ми е интересно!Дано да успее гн. Петков и дано да има някой колега, който да ни информира за събитието! Във всички случаи резултатът ще е впечатляващ, особено когато е от ветеран постигнат! :shock: :rolleyes: :shock:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
assv
фен клуб-скобар

Re: наш ще бори рекорд на Гинес

Мнение от assv »

Дано да има колеги които да го подкрепят :wink:
Най-голямата риба е изпуснатата
Изображение
Аватар
agov
фен клуб-скобар

Мнение от agov »

Диканаров написа:Прочетох в интернет, че Яне Петков на 55г. от Сандански ще опита да подобри рекорда по маратонско плуване под вода! Плуването ща е в баасеин. Ще е с дължина 2км. Плуването ще е на 24. юни в басейна на "Интерхотел-Сандански" Същият господин на язовир Дяково щял да прави преплуване със завързани ръце и крака. Целта му е да покаже, че възможностите на човека са огромни и често неподозирани!
Молбата ми е към колегите от Сандански, които ще могат да присъстват на опита за покриване на двукилометровата дистанция, да я отразят в сайта с поне кратък репортаж! Аз не съм запознат с правилата за провеждане на такъв маратон и всякакво впечатление ми е интересно!Дано да успее гн. Петков и дано да има някой колега, който да ни информира за събитието! Във всички случаи резултатът ще е впечатляващ, особено когато е от ветеран постигнат! :shock: :rolleyes: :shock:
колега аз сам от сандански плувец сам много често виждам въпросния човек и тренира усилено желая му успех
кеф цена няма :)
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Колега Агов, и аз му желая успех! Би ли написал няколко думи за регламента на плуването. Как е протекло? Аз нямам представа при какви правила ще се гонят тези 2 км. под водата! На колко вдишвания има право, има ли право на плавници и облекло и всичко от рода? Ще съм благодарен ако ни съобщиш! Благодаря предварително! На господин Петков моля те, предай моят поздрав и най-добри пожелания, ако имаш възможност и желание!
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Агов, чакаме подробен репортаж, ще е интересно за всички.
Успех на кандидат рекордьора!
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
agov
фен клуб-скобар

Мнение от agov »

Диканаров написа:Колега Агов, и аз му желая успех! Би ли написал няколко думи за регламента на плуването. Как е протекло? Аз нямам представа при какви правила ще се гонят тези 2 км. под водата! На колко вдишвания има право, има ли право на плавници и облекло и всичко от рода? Ще съм благодарен ако ни съобщиш! Благодаря предварително! На господин Петков моля те, предай моят поздрав и най-добри пожелания, ако имаш възможност и желание!
начи тои ще се опита да направи 2 км с вдишване на всияко 25м мисля че няма да има право на плавници и облекло нз може да ида да го гледам :)
кеф цена няма :)
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Даже вече е успял!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=80993
Браво!
:prayer: :prayer: :smt038 :smt038 :smt041
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FiSheRMaN_ »

Браво :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Браво на гн. Петков! Това е само пример за неподозираните човешки възможности, ако умееш да си владееш тялото и разума. Научих още, че е имало съдийско жури и е изготвен доклад за признаване на рекорда ! Дано Гинес да го признае. На Дяково планирал плуване на 8км. с вързани ръце и крака! Желая му дълаг живот, за да е пример на младите! :lol: :heart: :smt023 :smt023 :smt038 :smt038
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Браво ! Не знам дали си ги представяте тези два километра :shock: ...с каяка ги минавам за 30 мин с голям зор :D ...с плавници маска и шнорхел и неопрен един час ще отиде със сигурност , а без нищо не знам :shock: :shock: :shock: 2 часа , че и нагоре ...всичко зависи от мотивацията ...търсейки калкан кой ли знае колко рекорда съм чупил :D ....един път преди 10 год . години пролетта влязох в 7 сутринта и излязох в 18 часа като от Бунарджика плувах до Емине и обратно , с малки почивки естествено...от този човек предполагам ще може да се научи доста , жалко че не влиза тук ....още веднъж - Поздравления !!!
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Аве нека новия кмет на Бургас направи закрит басейн на Флората пък :wink: ...
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”