Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

наш ще бори рекорд на Гинес
Модератор: nkolev66
- Диканаров
- кандидат преподавател
наш ще бори рекорд на Гинес
Прочетох в интернет, че Яне Петков на 55г. от Сандански ще опита да подобри рекорда по маратонско плуване под вода! Плуването ща е в баасеин. Ще е с дължина 2км. Плуването ще е на 24. юни в басейна на "Интерхотел-Сандански" Същият господин на язовир Дяково щял да прави преплуване със завързани ръце и крака. Целта му е да покаже, че възможностите на човека са огромни и често неподозирани!
Молбата ми е към колегите от Сандански, които ще могат да присъстват на опита за покриване на двукилометровата дистанция, да я отразят в сайта с поне кратък репортаж! Аз не съм запознат с правилата за провеждане на такъв маратон и всякакво впечатление ми е интересно!Дано да успее гн. Петков и дано да има някой колега, който да ни информира за събитието! Във всички случаи резултатът ще е впечатляващ, особено когато е от ветеран постигнат!

Молбата ми е към колегите от Сандански, които ще могат да присъстват на опита за покриване на двукилометровата дистанция, да я отразят в сайта с поне кратък репортаж! Аз не съм запознат с правилата за провеждане на такъв маратон и всякакво впечатление ми е интересно!Дано да успее гн. Петков и дано да има някой колега, който да ни информира за събитието! Във всички случаи резултатът ще е впечатляващ, особено когато е от ветеран постигнат!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Re: наш ще бори рекорд на Гинес
Дано да има колеги които да го подкрепят 

Най-голямата риба е изпуснатата

колега аз сам от сандански плувец сам много често виждам въпросния човек и тренира усилено желая му успехДиканаров написа:Прочетох в интернет, че Яне Петков на 55г. от Сандански ще опита да подобри рекорда по маратонско плуване под вода! Плуването ща е в баасеин. Ще е с дължина 2км. Плуването ще е на 24. юни в басейна на "Интерхотел-Сандански" Същият господин на язовир Дяково щял да прави преплуване със завързани ръце и крака. Целта му е да покаже, че възможностите на човека са огромни и често неподозирани!
Молбата ми е към колегите от Сандански, които ще могат да присъстват на опита за покриване на двукилометровата дистанция, да я отразят в сайта с поне кратък репортаж! Аз не съм запознат с правилата за провеждане на такъв маратон и всякакво впечатление ми е интересно!Дано да успее гн. Петков и дано да има някой колега, който да ни информира за събитието! Във всички случаи резултатът ще е впечатляващ, особено когато е от ветеран постигнат!![]()
![]()
кеф цена няма 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Колега Агов, и аз му желая успех! Би ли написал няколко думи за регламента на плуването. Как е протекло? Аз нямам представа при какви правила ще се гонят тези 2 км. под водата! На колко вдишвания има право, има ли право на плавници и облекло и всичко от рода? Ще съм благодарен ако ни съобщиш! Благодаря предварително! На господин Петков моля те, предай моят поздрав и най-добри пожелания, ако имаш възможност и желание!
Агов, чакаме подробен репортаж, ще е интересно за всички.
Успех на кандидат рекордьора!
Успех на кандидат рекордьора!
Никоя риба не е по - важна от живота !
начи тои ще се опита да направи 2 км с вдишване на всияко 25м мисля че няма да има право на плавници и облекло нз може да ида да го гледамДиканаров написа:Колега Агов, и аз му желая успех! Би ли написал няколко думи за регламента на плуването. Как е протекло? Аз нямам представа при какви правила ще се гонят тези 2 км. под водата! На колко вдишвания има право, има ли право на плавници и облекло и всичко от рода? Ще съм благодарен ако ни съобщиш! Благодаря предварително! На господин Петков моля те, предай моят поздрав и най-добри пожелания, ако имаш възможност и желание!

кеф цена няма 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
- Диканаров
- кандидат преподавател
Браво на гн. Петков! Това е само пример за неподозираните човешки възможности, ако умееш да си владееш тялото и разума. Научих още, че е имало съдийско жури и е изготвен доклад за признаване на рекорда ! Дано Гинес да го признае. На Дяково планирал плуване на 8км. с вързани ръце и крака! Желая му дълаг живот, за да е пример на младите!

Браво ! Не знам дали си ги представяте тези два километра
...с каяка ги минавам за 30 мин с голям зор
...с плавници маска и шнорхел и неопрен един час ще отиде със сигурност , а без нищо не знам
2 часа , че и нагоре ...всичко зависи от мотивацията ...търсейки калкан кой ли знае колко рекорда съм чупил
....един път преди 10 год . години пролетта влязох в 7 сутринта и излязох в 18 часа като от Бунарджика плувах до Емине и обратно , с малки почивки естествено...от този човек предполагам ще може да се научи доста , жалко че не влиза тук ....още веднъж - Поздравления !!!

Аве нека новия кмет на Бургас направи закрит басейн на Флората пък
...