руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от LordAleks »

ribkata написа:Хора кажете ми за какво е тенджерата :lol: :lol: :lol: и как да я използвам :roll:
За рибена чорба - против пиянство
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

Аз лично си я слагам на главата и се набирам като глист на буца :lol:
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

sarafov написа:Аз лично си я слагам на главата и се набирам като глист на буца :lol:
ето тва се нарича сила :smt038 :smt023
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Къде се загубихте бе майстори?Отказахте ли се от BG рибалката,Само аз ли останах на фронта.Имаше мераклий дето щяха да пълнят базите с "локви",къде се загубиха? Ако има трудности свиркайте!Аз направих още по 2 локации на Дунав,Марица и Тунджа.Сега работя Созопол с 4 локации.Базата е готова,но не съм заселил рибите,давайте идей за риби и стръв.В смисъл какви риби да ловим по морето и на каква стръв!
Изображение Изображение Изображение
Изображение
Чакам някой да удари едно рамо за рибите!
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

Колега само кажи какво ти требва и ще помогна с квото мога ... а иначе за тва което си намислил е супер яко ! Ас примерно искам да ловя кефал,сафрид , лефер и така ... ще е яко да се сложат сички видове черноморска риба сладководна по реките и блатата ... се пак незнам кво се мъчиш да постигнеш но тва за което говоря ще е супер яко ! :wink:
!!!НАСЛУКА!!!
rad73
новобранец
новобранец

Мнение от rad73 »

Специално искам да се обърна към Спас-шапка ти сшалям.следя форума от доста време и доста научих от теб.Съжалявам че не мога да помогна с направата на BG локации но бих искал да споделя мнение относно рибите.примерно белуга-та по нашемо моруна всички знаем че е много ценна риба и месото и хайвера се изкупуват много скъпо. у нас се лови пролет - ранно лято в Дунава а есен по най-южното Черноморие а в РР се оценява много слабо и като пари и като опит.
Спасе, ако мога да ти помогна с видове риба , стръв, руски /при все че май нямаш нужда/или друга информация необходима за наша си версия бих се радвал да помогна.Призовавам и другите консуматори като мен да се включат-всеки според способностите и възможностите си.Наслука.
Аватар
pey4o
новобранец
новобранец

Мнение от pey4o »

Баво Спасе много добре си се справил с морските бази :smt041 а на черноморските бази сложи нашите най често срещани риби като ;попче,кефал,морски дракон,зарган,илария,калкан,някоя идруга акула.Може да се изберят и някои рибки от Руская рибалка 2.2 .......... а за стръв нашите рибета отиват предимно на морски червей, скарида ,торен червей,мида,рибка,раци. Ако може някой друг да помага.
rad73
новобранец
новобранец

Мнение от rad73 »

СУЛТАНКАТА от руската рибалка е БАРБУН кълве на морски червей.
БИЧОК не е ново за никой -ПОПЧЕ/ но по морето съм ловил попчета великани местните им казват ЛИТМУС май/
за по интересно може да се включат неядивните ЛАПИНА,МОРСКО КУЧЕ както и ДРАКОН.
За деликатес се смята калкана /може да се оцени малко по така/.По примера на руснаците-тюлена може да заменим с делфин-много опит,забранен за улов и за без пари ако някой иска да бракониерства.
Паламуда също не е за пренебрегване заедно с Сафрида и Лефера се лови на чепаре ама руснаците го нямат като опция.
Чудя се също що не може да се купува жива стръв.
adderr
новобранец
новобранец

Мнение от adderr »

здравейте на всички от доста време следя темата и съм я прочел около7-8 пъти но така и не видях някъде да пише :D :D :D как се правят скрйн шотове на играта плс някои да ми каже :oops: :oops: :oops:
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

требва да имаш едно копче принт скреен над делете и кадето искаш да направиш скреен натискаш го 1 пат и влизаш в пеинт след това контрол и V и после саве и готово ;)
!!!НАСЛУКА!!!
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Тъй като ловя доста риба в този район ще се опитам да помогна в съответствие с играта разбира се и ще посочвам само наличните в играта стърви, независимо че кълват и на друго:
Платерина, Илария - морски червей
Барбуня - морски червей, бял червей, скарида
Стронгил, Лихнус(попчета) - мида, скарида, бял червей, торен червей, месо от краб, охлюв
Скорпид - мида, скарида, морски червей, торен червей, месо от краб, охлюв
Лефер - блесна, жива стръв, воблер
Паламуд - блесна, жива стръв
Меджид - скарида, морски червей,
Калкан - жива стръв
Писия - мида, скарида, морски червей
Сафрид - скарида, морски червей
Зарган - морски червей
Смарид - морски червей, скарида
Спари - морски червей
Черноморска акула - жива стръв, блесна, воблер, туистер
Галя(морски налим) - мида, скарида, морски червей
Морски дракон - скарида, морски червей
Лапина - скарида, мида, морски червей, охлюв, торен червей, бял червей
Морска кучка - скарида, мида, морски червей, охлюв, торен червей, бял червей
Изображение
adderr
новобранец
новобранец

Мнение от adderr »

благодаря за бързия отговор ами не може ли някой по умен от мен да направи играта на цял екран :?: :?: :?: :| :| :|
adderr
новобранец
новобранец

Мнение от adderr »

ииии да попитам морския червей как се пише на руски
:?: :?: :?:
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

http://www.kakvo.org/ Ето ви един речник :) :P
!!!НАСЛУКА!!!
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Относно скреен шотовете.С бутона "Print Screen" се прави снимка на целия екран.A ако искате да снимате само текущия прозорец,примерно когато е отворен живарника и искате да снимате само него,става с "Alt+Print Screen".след това копирате в някакъв графичен редактор (независимо какъв),запазвате и готово.И моля ви качвайте малки снимки с превю.нека да не пълним темата с излишни "чаршафи"
Пробвайте и успех!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”