КАРАГЬОЗ - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
kopoy_92
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: КАРАГЬОЗ - 2009г

Мнение от kopoy_92 »

Днес след обяд от 4:30 до 6:00 на канала хванах 6 харибчета с чпаре 6 номер.Пак имаше много лотки и мого-много хора. Изтървах 3 риби незнам защо, бавно или дърпа бързо ли дърпам незнам. :?: .Но пак се накефих.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

ami brato niamash li chepare s po malki kuki kakvi sa tez 6-ci
maksimum 9ti triabva golemite kuki ne vyrshat rabota tazi godina
i az hodia pod mosta :roll:

Ами браво,нямаш ли чепаре с по-малки куки ?
Какви са тез 6-ци,максимум 9-ки трябва големите куки не вършат работа тази година
и аз ходя под моста.

Добре дошъл,пиши на кирилица.
Следващия ти пост ако е на латиница,направо го трия.
КИРО
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

kopoy_92 написа:Днес след обяд от 4:30 до 6:00 на канала хванах 6 харибчета с чпаре 6 номер.Пак имаше много лотки и мого-много хора. Изтървах 3 риби незнам защо, бавно или дърпа бързо ли дърпам незнам. :?: .Но пак се накефих.
Шестиците са ти отлично на чепарето,просто има риби който не са твой така се казва ,от два до девет бях с лодка в канала и морето и имам 13 риби така че резултата ти е ДОБЪР...Поздрави
За да поискаш, трябва да дадеш
petaryanev
новобранец
новобранец

Мнение от petaryanev »

Снощи на МОРСКА ГАРА имаха по 2-3 рибета.КИРО как беше от лодките???
Аватар
milen kordov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen kordov »

to6eto69 написа:
kopoy_92 написа:Днес след обяд от 4:30 до 6:00 на канала хванах 6 харибчета с чпаре 6 номер.Пак имаше много лотки и мого-много хора. Изтървах 3 риби незнам защо, бавно или дърпа бързо ли дърпам незнам. :?: .Но пак се накефих.
Шестиците са ти отлично на чепарето,просто има риби който не са твой така се казва ,от два до девет бях с лодка в канала и морето и имам 13 риби така че резултата ти е ДОБЪР...Поздрави
Ами то по тая логика,щом налита и на пилкера,и тройка ще е добре.
hrpetrov
новобранец
новобранец

Мнение от hrpetrov »

Вчера от 6.00 до 17.30 двама човека с лодка имахме около 130 риби,чепаре 7номер черно с червен конец+ламе.Много от рибите се вземаха през хрилете ,гълтаха оловото . Основно сутринта ,след 10 започна на приливи и отливи.Това от мен
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

КИРО написа:Маринован става разкошен-пробвал съм. :D
- Киро бате давай рецептата :!: ...не че съм фанал де :D :D :D ...след като ги мариноваш тези неприятни костици усещат ли се или "прегарят" :?: ...за Южното черноморие отново мълчание - мяркат ли се карагьози и чернокопи там ...или само дракони ...за стръв за попчета :D :D :D
kikivc
новобранец
новобранец

Мнение от kikivc »

Снощи от 18.00 до 21.00 с лодка от вътрешната част на канала, 2ма души- 14 хариба /всякакви размери/ и 4 миджита.
Аватар
kopoy_92
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kopoy_92 »

Днес имаше над 30 лодки на езерото някой нама ли информация кво са хванали? На канала от време на време по ена хващат .
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

kopoy_92 написа:Днес имаше над 30 лодки на езерото някой нама ли информация кво са хванали? На канала от време на време по ена хващат .
Едва ли някой сега някой може да ти отговори, защото всички са за риба. :D Карагьозът си кълве докато се стъмни. :D
Аватар
liubak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от liubak »

Позволявам си да Ви обърна внимание.
В харибът има червейчета . И други години е било така, тъй че нищо ново. Има по-разбиращи от мен в кулинарията и те да препоръчат как да си го приготвите. Аз го държа във фризера 3-4 дена , като го почиствам му режа главата цялата, изплаквам го хубаво и след това го припържвам добре.
Смятам че фризерът убива тез добитъци и за по-сигурно го припържвам. Ядем всички в къщи и за сега нямаме проблеми. Виж с мариноването е по- друго, страх ме е и затова не го правя. Не плаша никого, може би аз се втелявам. Но все пак има едно НО. :roll:
petaryanev
новобранец
новобранец

Мнение от petaryanev »

Къде бе hrpetrov на входа или изхода на канала.
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Днес от 18:30 до 21:30 на морска гара 13 хариба 2 карагьоза и 3 граци.
Зарганолог
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

liubak написа:Позволявам си да Ви обърна внимание.
В харибът има червейчета . И други години е било така, тъй че нищо ново. Има по-разбиращи от мен в кулинарията и те да препоръчат как да си го приготвите. Аз го държа във фризера 3-4 дена , като го почиствам му режа главата цялата, изплаквам го хубаво и след това го припържвам добре.
Смятам че фризерът убива тез добитъци и за по-сигурно го припържвам. Ядем всички в къщи и за сега нямаме проблеми. Виж с мариноването е по- друго, страх ме е и затова не го правя. Не плаша никого, може би аз се втелявам. Но все пак има едно НО. :roll:
Аз миналата година се чудех по едно време какво да я правя тази риба, като има паразити. :roll: Но колеги от форума ме убедиха, че нямало проблеми, след като се махнат главите и рибите минат през силен огън. :D Но тогава май почти никой не ми вярваше за червейчетата. :( Други пък се заинтересуваха дали нямам снимки на паразитите. :roll: Аз за съжаление нямах. Само ще спомена, че паразитите се намираха в хрилете на рибата. Но трудно се забелязват, защото се сливат цветово с хрилете. :!: Както и да е. Не всички риби бяха заразени. А риболовът на карагьоз си е голяма емоция! :D Наслука! :D
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Мисля че един доктор ти отговори ( сега не ми се търси ),
няма проблеми.След като излезе в морето,тези паразити отпадат поради по солената вода.
(това по памет го цитирам ).
Ама от канала за мариноване,хххмммммм........
няма да го направя.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”