яз.Панчарево

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
pi4a94
ще става разбирач
ще става разбирач

яз.Панчарево

Мнение от pi4a94 »

Здравейте,днес след училище отскочих до водоема бях взел спининговата...след няколко хвърляния оп нещо се мъчи да се изкубне от другата страна и накрая успя:костурче.Обнадежден,но впоследствие нищо...много слабо.Мои приятели пробваха на фидер,но без успех.Аз пробвах и пак костурче :roll:

След това имах един удър,мисля че беше кленче,но се откачи.
и после това
Изображение

Накрая се отбих към стената същата работа...нищо
Може ли някой да ми помогне във воденето на кастмастери и клатушки?

ето снимки
Изображение
Изображение

Има и такива моменти!Ще има реванш :!:
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз.Панчарево

Мнение от Saxon »

Колега, да се сърди ако иска бат Марко, но във спининговият риболов капотата са доста :) . Шегувам се, разбира се, всеки излет е едно преживяване. Сигурен съм, следващият път ще имате много повече слука :) !
Наздраве и наслука :drinkers: !
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
interdoc
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от interdoc »

Saxon написа:Колега, да се сърди ако иска бат Марко, но във спининговият риболов капотата са доста :) . Шегувам се, разбира се, всеки излет е едно преживяване. Сигурен съм, следващият път ще имате много повече слука :) !
Наслука- да, ама колкото до наздравето- колегата казва след училище та... :roll:
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

interdoc написа:
Saxon написа:Колега, да се сърди ако иска бат Марко, но във спининговият риболов капотата са доста :) . Шегувам се, разбира се, всеки излет е едно преживяване. Сигурен съм, следващият път ще имате много повече слука :) !
Наслука- да, ама колкото до наздравето- колегата казва след училище та... :roll:

Упс....моля за извинение! Ами.... с една кака тука....казваме си наздраве и пиша по инерция малко :rolleyes: ...младежи, повече никакво училище!...само по язовирите, с въдичка в ръка... и никакъв алкохол :D !
Наслука :) :!:
Никога не пия карал!

Изображение
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Marco Polo написа:
Saxon написа: във спининговият риболов капотата са доста :)
Факт е![/quote]

:lol: епа как не ,кой знае защо става въпрос знаеш ли кога че се изкомпоти ,кой си е некадърен си е некадърен ,това да не е азбуката или запетайките :lol: или спам темата у рибарски форум
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

:lol: абе баш това не исках да кажем,лошо го написах :lol: в смисъл не требе да зима акъл ного от тука а да иде да връти на реката ,от форомо не вервам некой да се е научил да лови риби ,а па от тебе акъл нема смисъл да зима ,виж по азбуката ако не му е ясно нещо ...или по съществителни или запетайкин ,ама па чак акъл по рибарски работи :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”