Питане за сом

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Ge6ko
новобранец
новобранец

Питане за сом

Мнение от Ge6ko »

Запалих се по сомския риболов .Живея в Хасково и мисля да отида на марица до димитров град Ако некои може да ми обясни как и на какво мога да хвана сом моля да пише никога не сам ходил за сом !!!Какво треа да си купя и таи на татак !!Ще сам ви благодарен за всичко!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ge6ko,аз си те харесах и понеже явно не си чел поста ми за вашия язовир 40х20х10 който със бащати не се наемате да изпиете за два дни и да си извадите рибата,ще те пратя във Хасково при главния манаф на фирмата,казве се Сталйо(не се майтапя).Та бате ти Сталйо ми се обади днеска и ми се похвали че е хванал онзи ден и днес наколко сома,22,28 и т.н.Та съвета ми е да му се обадиш на този майстор на сомовете и той ще те научи какво трябва да имаш и даже ще ти покаже.Ти си умно момче и ще разбереш веднага.Ако ти трябва неговия телефон веднага ще му се обадя и ще ви направя връзка.Язовир незнам дали ще се научиш как се лови-40х20х10,но сома ще те научи как се хваща.Ако много държиш да те научи,ще го помоля да ти покаже всички техники!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Надявам се че ме разбираш?
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”