Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Риболов край ямбол!!!
Nqkoi znae li okolo Jambol kade moje da se hvane riba?V momenta po4ti navskqde ne iska da kalve.
Re: Риболов край ямбол!!!
градски прочети правилата на форума и пиши на кирилица за да не ти трият темите
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=1&t=3684
на реката около тенево вадят шаран ама иска хранене с царевица и тишина
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=1&t=3684
на реката около тенево вадят шаран ама иска хранене с царевица и тишина
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Пич пиши на кирилица, не се срамувай от собствената си азбука 

Ако ти се лови каракуда, от малкото съоръжение надолу , през младежкия дом и моста на парка излиза добре сутрин.На голямото съоръжение и нагоре до полигона се варди за сом, ама излизат предимно маломерни.Гребния канал се лови също каракуда, едрите излизат на пружина, червенопера и костур, ако имаш късмет някой шаранче или амурче. Има и доволно толстолоб.
-
- научил се да хвърля
на реката на ханово е панаир,преди моста ако се вредиш може и да хванеш някоя добра риба 

уникат-без дубликат!!!
Мани го това Ханово , супер място едно време , сега просто една локва преебана от разни шибаняци !!! ( ГОворя за Запушеното) !!!
Туй риболова не е за мен 

Пичове , моите уважения , но не мога да разбера , защо така си мислите!!! Това , че човека не знае , че се пише на кирилица не означава , че се срамува от езика си. Пък и много малко хора имат практика да се запознават с правилата по форумите !!! Тва почна да става банално вече ! Щом е толкоз важно , да се направи там нещо при самата регистрация , че хората да знаят за това !!!krasi81 написа:Нямам поглед върху темата но това мнение ми хареса е слабо казаноPoIoGaVo написа:Пич пиши на кирилица, не се срамувай от собствената си азбука
.Поздрави на всички колеги от Ямбол

Туй риболова не е за мен 

- S.Koychev
- разбира нещата
технолога тачев, само неискам да се нервиш, карай по спокойно, и си приравнявай документите, а относно темата за риба сега навсякъде около ямбол се лови доволно 

Ribarche
Мениджър Доставки по - точно !!!Benicio написа:технолога тачев, само неискам да се нервиш, карай по спокойно, и си приравнявай документите, а относно темата за риба сега навсякъде около ямбол се лови доволно
Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
приятелю аз пишех за ряката,миналата седмица ходих до селото по работа,иот местните разбрах за добри удари на сомчета 4,5 до 10 кг. това научих ,tachev написа:Мани го това Ханово , супер място едно време , сега просто една локва преебана от разни шибаняци !!! ( ГОворя за Запушеното) !!!

уникат-без дубликат!!!
месните яко са те излъгали сомчетата са по 300 400 грама максимум кило
лично ходих на оглед миналата седмица

лично ходих на оглед миналата седмица
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аз ходих миналата година до Чарда да хващам шаранчета 400-500 грама и като отидох, най-голямото беше по малко от шепата ми и един селяк, като го видя вика бива бива има 300-400 грамамесните яко са те излъгали сомчетата са по 300 400 грама максимум кило

За теб е нормалноshtilio написа:Аз ходих миналата година до Чарда да хващам шаранчета 400-500 грама и като отидох, най-голямото беше по малко от шепата ми и един селяк, като го видя вика бива бива има 300-400 грамамесните яко са те излъгали сомчетата са по 300 400 грама максимум кило

Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
подкрепям градския и аз миналата година ходих до чарда,инфото беше че ЛАРИТО пускал от сатките шарани заразени с червенка по кило по 2 кг.но уви нещата бяха коренно различни,а ако са ме метнали хановци то да си го.......гъза
уникат-без дубликат!!!