Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Място за гмуркане край Варна
Модератор: nkolev66
Re: Място за гмуркане край Варна
От изложените от Киро снимки , четвьртата от горе на долу еи там се вьртя аз. Два дена поредни влизах на 24 и 25 за по три часа кьм 7 килограма кая от която половината лихмуси и то корави. Прехвьрчаха и разни торпеда покраи мене постоянно(кефали) но се ме хващаха сьс не зареден харпун. Един голям екземпляр играещ си на дьното ми застана на добра позиция гмурнах малко по от далече след като го бях видял и изкочих из зад един камьк точно до него и му казах му добьр ден и механично натиснах спуська, стрелата го удари точно вьв врата
но за жалост не можа да го пробие, аз сьс тризьбеца за кая и сьс кьсия харпун, иначе беше зареден на втория ряз но уви само видях как се разхвьрчаха люспи леко и това беше. Здраве да е казах си наум , имал е шанс да живее .Та мястото си го бива, само че рибата е малко по кьм брега.Снимал сьм лихмостаците но още не сьм ги качил в галерията, може би утре или вдруги ден.В галерията има стари снимки с дребна кая ,някои да не се заблуди с тях.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Верно че има добър лихнус там,
ама що не ще сега да папка да го е ?
Калкан забелязвал ли си в този район ?
ама що не ще сега да папка да го е ?
Калкан забелязвал ли си в този район ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Не Киро не видях калкан , а се оглеждах доста защото работата ми беше основно по дьното.
Кракаша, с тая плювалка дето си показал в галерията летяща риба трудно ще вземеш
Виж другия път си вземи нещо по-сериозно като оръжие, думни едно от тропедата и те уверявам, че попчетата ще ги зачеркнеш сам, от списъка с желаните ловни "трофеи".

Виж другия път си вземи нещо по-сериозно като оръжие, думни едно от тропедата и те уверявам, че попчетата ще ги зачеркнеш сам, от списъка с желаните ловни "трофеи".
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
а кат няма торпеда кво праим
...мен все още ме кефят попчета 

-
- ще става разбирач
вие говорите само за едно място , други няма ли ??????????????
- КИРО
- Обратна връзка:
Има естественно.SANTIMIR написа:вие говорите само за едно място , други няма ли ??????????????
С лодка ли си ?
-
- ще става разбирач
ooZDR. КИРЕ не ходя с лодка а, иначе имам гуменячка с мотор , но ходя по брега по буни скалички и така, мн. хард ми изглежда с лодка , понеже не съм добър плувец и се държа по плиткача 2-3-4м.Кажи нещо за лодката , има ли риба различна от попче . Моята не съм япускал на вода още .
От Галата до Шкорпиловци с малки изключения всичко ще ти е подходящо-каманак и не големи дълбочини
За да поискаш, трябва да дадеш
- КИРО
- Обратна връзка:
Още не съм излизал,а за гмуркане.
Между Златните и Кранево малко плаж - много камънак,
но не знам дали има вече риба там.
Навремето имаше поп и често пасажи от платерини.
Между Златните и Кранево малко плаж - много камънак,
но не знам дали има вече риба там.
Навремето имаше поп и често пасажи от платерини.
-
- научил се да хвърля
Колега аз съм ходил за миди и на петрол ама има една порта накрая и от там се продължава до края. Много си мислят, че от там мидите са мръсни, но са си перфектни. Даже 2 дена подред с аверчетата ходихме имаше едни чичовци, които изнасяха по 3 големи човала !!! А що се отнася за рибата трябва да я търсиш 

Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
Абе не знам колко са перфектни мидите там, ама знам че там е базата на Петрол, която си изхвърля боклуците в морето и на следващо място там е и Военноморската база. Така че си помисли къде отиват всички петролни продукти от корабите, разбира се минават през филтъра на морето. А кой е филтъра, мидите разбира се.
Пашата обича смелите.
-
- научил се да хвърля
Ми до сега никакъв признак на мазут не съм забелязвал, а щом има хора, които изнасят в '' промишлени количества'' и никой ( за сега ) не се е отровил не виждам нищо лошо !
Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
- КИРО
- Обратна връзка:
Ахааа,по миналата година стария канал беше затворен месец,заради "чистота".safridcho написа:Ми до сега никакъв признак на мазут не съм забелязвал, а щом има хора, които изнасят в '' промишлени количества'' и никой ( за сега ) не се е отровил не виждам нищо лошо !
Не можахме да излезем,заради един,дето си изтървал мазута в дока.
Още ми лепнат обувките около лодката - преди да се кача се мия.
Остана от там и морски деликатеси да си набавям.
Не че ги няма де - ама и за стръв не стават понякога.