Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

120кг СОМ!!!
Модератор: dantho.mihov
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: 120кг СОМ!!!
Колеги защо вярвате на телевизия която клекна пред МАНГАЛА Доган?Това е една долнопробна ТВ която наистина се изложи с циганския сериал точно в най гледаното време,а относно това че дават стари кадри и повтарят предавания хич да не ви учудва.Това си е живо Краси и сомето от миналата година!!!
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
уф...да еее и СОМА!!!!!!!
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила написа:уф...да еба и СОМА!!!!!!!

Риболовци.
-
- сериозен играч
Здравейте ,
Държа да отбележа , че сом скоро не съм хващал а и да съм хванал поне не помня .
Що се отнася до репортажа всичко е истина и няма лъжа . Единствено фамилията ми е объркана .Никога не съм се свързвал с БТВ , а преди не една а две години се свързах с НОВА ТВ и то не за да се похваля както е казано в репортажа а за да се опитам да накарам повече хора да постъпват с рибите по начина показан на репортажа от преди две години .
Що се отнася до днешният репортаж както казах всичко си е истина .
http://www.btv.bg/videos/?video_id=16396§ion_id=1
1 . Никъде не се казва , че Аз съм изпратил снимките а някакъв си зрител , а такива дал господ поради необясними причини .
2 . Никъде не се казва , че сома е хванат сега и не се казва изобщо кога .
Така че господата от БТВ са се постарали и са бетон . Какво сте си помислили Вие си е ваш проблем.Дали медията БТВ в случая информира или манипулира и дезинформира това всеки сам може да прецени , но със сигурност ме направи за смях пред всички Вас
.
И ако все пак в близките дни някой е хванал сом 112кг и съвсем ама съвсем случайно прилича страшно много на мен и съм се припознал , то моля Екипа на БТВ и въпросният риболовец да приемат моите извинения .
А сега моля да ме извините защото прибирам бурканите в мазето - Жена ми като видяла репортажа и е извадила сичкото буркан от мазето та и от комшийте на заем е поискала .

Държа да отбележа , че сом скоро не съм хващал а и да съм хванал поне не помня .
Що се отнася до репортажа всичко е истина и няма лъжа . Единствено фамилията ми е объркана .Никога не съм се свързвал с БТВ , а преди не една а две години се свързах с НОВА ТВ и то не за да се похваля както е казано в репортажа а за да се опитам да накарам повече хора да постъпват с рибите по начина показан на репортажа от преди две години .
Що се отнася до днешният репортаж както казах всичко си е истина .
http://www.btv.bg/videos/?video_id=16396§ion_id=1
1 . Никъде не се казва , че Аз съм изпратил снимките а някакъв си зрител , а такива дал господ поради необясними причини .
2 . Никъде не се казва , че сома е хванат сега и не се казва изобщо кога .
Така че господата от БТВ са се постарали и са бетон . Какво сте си помислили Вие си е ваш проблем.Дали медията БТВ в случая информира или манипулира и дезинформира това всеки сам може да прецени , но със сигурност ме направи за смях пред всички Вас

И ако все пак в близките дни някой е хванал сом 112кг и съвсем ама съвсем случайно прилича страшно много на мен и съм се припознал , то моля Екипа на БТВ и въпросният риболовец да приемат моите извинения .
А сега моля да ме извините защото прибирам бурканите в мазето - Жена ми като видяла репортажа и е извадила сичкото буркан от мазето та и от комшийте на заем е поискала .

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
СМЕХУРКОВЦИ , ТИЯ СЕ ЧУДАТ КАК ДА СИ ЗАПЪЛНАТ ВРЕМЕТО .ПОМЕН С ЧУЖДА ПИТКА

-
- сериозен играч
Мнениеот KRASSI на Вчера, , 22:29
, но със сигурност ме направи за смях пред всички Вас
.
Тебе,колега никой не може да те направи за смях.
ГОЛЯМ СИ.
Мнениеот KRASSI на Вчера, , 22:29
, но със сигурност ме направи за смях пред всички Вас

Тебе,колега никой не може да те направи за смях.
ГОЛЯМ СИ.
Последно промяна от HAZART на Съб Юни 27, 2009 6:44 am, променено общо 1 път.
Да , така си е , шбана е тази телевизия !! И всичките им новини са само за СОфия , сякаш мен ме интересува какво става там и все едно СОфия е България !!!!!
Туй риболова не е за мен 

Хм значи си е стара новина.Като видях новината написах в Спам темата.И веднаага получих отговор от Л.ВИЧЕВ- krokibg Че това е "било на Краси сома от минала година".Незнах какво да кажа защото не хванах новината и видях само отначалото представянето на новините.Но от тази тема разбрах че тия са пълни измекяри.Аиде някои ако иска да се обърне към господари на ефира.Евала на КRASSI майстор си 

simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Разбира се без твоето съгласие Краси,си е доста гадно,но пък от друга страна нека още веднъж хората да видят как се "пуска" голяма риба и да се замислят още веднъж в/у постъпката ти.......
А пък тази година ,ако е рекъл господ,нека да те снимат този път наистина с 140кг,знам че ще постъпиш с него по същия начин
А пък тази година ,ако е рекъл господ,нека да те снимат този път наистина с 140кг,знам че ще постъпиш с него по същия начин

валатът не най-лошото нещо на света
И аз сам на мението че снимката е от миналата година. http://vbox7.com/search/?vbox_q=som+112
имат много общо. А за Краси
и 
имат много общо. А за Краси

- stoqn24
- вече хвърля и на тежко
10000000000% са от миналата година
Краси,пожелавам ти да хванеш 200 килограмов и да дадеш обширен репортаж за Нова тв.,та да им стане "хубаво" на БТВ!Успех и на слука!