Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

БЯГАЙТЕ НА СТРУМА
Модератор: Paublo_Eskobar
БЯГАЙТЕ НА СТРУМА
БЯГАЙТЕ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НА СТРУМА ЩОТО ВЧЕРА МИ СЕ СЪБРАХА ОЧИТЕ ОТ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ НА КОЧЕРИНОВО.
НИКОГА НЕ БЯХ ЛОВИЛ ТОЛКОВА ЕДРИ КЛЕНОВЕ И МРЕНИ ПЛЮС ЕДНА ЩУКИЧКА ОКОЛО КИЛО...
БЕШЕ МОР ОСОБЕНО СЛЕД ОБЯД ОКОЛО 4 ЧАСА.
5 БУЛДА МИ ОТИДОХА ВЪВ ВОДАТА С ПО 2 КЛЕНА НА ТЯХ А ЩУКАТА СЕ ХВАНА НА БЛЕСНИЧКА ЩОТО НЯМАХ ДРУГИ МУХИ....
НЕ БРОЯ УКЛЕЙТЕ КОИТО СЛЕД 10-ТОТО РИБЕ ВРЪЩАХ ОБРАТНО,КАКТО И ПО-МАЛКИТЕ КЛЕНЧЕТА...
МРЕНИТЕ СЕ ЛОВНАХА НА ТОРЕН...
НИКОГА НЕ БЯХ ЛОВИЛ ТОЛКОВА ЕДРИ КЛЕНОВЕ И МРЕНИ ПЛЮС ЕДНА ЩУКИЧКА ОКОЛО КИЛО...
БЕШЕ МОР ОСОБЕНО СЛЕД ОБЯД ОКОЛО 4 ЧАСА.
5 БУЛДА МИ ОТИДОХА ВЪВ ВОДАТА С ПО 2 КЛЕНА НА ТЯХ А ЩУКАТА СЕ ХВАНА НА БЛЕСНИЧКА ЩОТО НЯМАХ ДРУГИ МУХИ....
НЕ БРОЯ УКЛЕЙТЕ КОИТО СЛЕД 10-ТОТО РИБЕ ВРЪЩАХ ОБРАТНО,КАКТО И ПО-МАЛКИТЕ КЛЕНЧЕТА...
МРЕНИТЕ СЕ ЛОВНАХА НА ТОРЕН...
Do Jitan
ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!! МОДЕРИРАНО
-
- новобранец
Бягайте на Струма
Колега можеш ли да ми кажеш къде се намира с.Кочериново.Посоката е ясна към Дупница ,но после накъде?
Голяма риба хвани,Голяма дума не казвай
-
- новобранец
- asenfisherman
- ще става разбирач
- asenfisherman
- ще става разбирач
Струма
А къде се намира местността Камберски кошари и как се ходидо там?
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Колега айде сега кажи на кой от всичките гьолчета там има риба,че минах миналата седмица от там жив човек нямаше!!! Имаше само един който замяташе едни мрежички във водата та ми идеше да му .....та
Почти всичките езерца които ги има са толкова обрасли ,че много ме съмнява за рибата там освен едното което не беше обрасло !!! Кажи сега недей да криеш