Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Отново откраднати лодка и мотор!
Модератор: dantho.mihov
Re: Отново откраднати лодка и мотор!

Риболовци.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това си е актуален въпрос,от къде е открадната -София или язовир.Защото сега като бях на язовир Искър и комшията ,местен с вила ,имаше каравана на брега и същото се оплака.Миналата година олекнал с нов мотор 4000лв.Имало бригада от Окол и друго едно село -Драгушиново и бръмчат по язовира.До сега не съм ги срещал ,да но не ги срещаме ,че не се знае после.
Всичко може,но не всеки го можe.

- krokibg
- учете се от него
Момчета,простотия ще да е,ако крадците извадят лодката веднага на момента и да я продават.Мислете като крадци !!! Лодката ако се покаже някога,това ще да е или към Добрич,или по Дунава !!!!!!!!!!!!!!!! Забравете да се появи утре на някой язавир.двигателя,още след някалка дни ще го карат същите елементи и то под носа ви по Искъра !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- научил се да хвърля
това е българия миналото лято ни откраднаха джет на морето
-
- ще става разбирач
Понеже мангалите са абсолютно безмозъчни, няма да се изненадам ако накълцат лодчицата на парчетии и я предадат на някой пункт за цветни метали/алуминият е доста скъп/ и изкарат пари за 3 бутилки ракия и 2 щафети салам. 

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
- MITKO70
- кандидат преподавател
Според мен не са мангали,това са подготвени хора ,знаят какво крадат и колко струва.Алуминия в момента няма цена 0,90ст.кг. чисто.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- ще става разбирач
аз това казах-2-3 бутилки ракия..не хилядарки.Ако са я откраднали разбирачи шансът лодката да се появи някъде и някой наблюдателен колега да я разпознае е по-голям.Наистина ще е добре МАХ да сложи актуална снимка и да каже ако има някой отличителен белег по лодката.
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
аз тая "бригада" я знам още от време оно...след като ни разбиха неколко коли двама трима сигурно още куцат поради стари счупвания в коленете...MITKO70 написа:Това си е актуален въпрос,от къде е открадната -София или язовир.Защото сега като бях на язовир Искър и комшията ,местен с вила ,имаше каравана на брега и същото се оплака.Миналата година олекнал с нов мотор 4000лв.Имало бригада от Окол и друго едно село -Драгушиново и бръмчат по язовира.До сега не съм ги срещал ,да но не ги срещаме ,че не се знае после.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".