Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: руская рибалка 2.0
spas48 написа:Привет на всички фенове на РР 2.0.Много ме радва,че от ден на ден се множим.
Руският програмист Вячеслав е направил за любителите на рыбалката прекрасна програма-пътеводител.Нека му благодарим!!
Програмката показва видовете риба на отделните локаций:
Информация за всяка риба поотделно:
И релефа на дъното за всяка локация:
Реших да се направя на дядо Коледаи да направя подарък за феновете на РР 2.2
Трябва само да разопаковате архива някъде (по ваше желание,програмката не се инсталира),и при първото стартиране да и посочите пътя до папката с играта!
Който си е научил коледната песничка,може да си получи подаръка от Тук
Ако има нещо неясно,питайте!
Весели коледни и новогодишни празници на всички фенове! Успехи в риболова и най вече в живота през новата 2009 година!!
Ще се потруди ли някой който го има да го качи некаде да мога да си го сваля или да ми го прати ако иска в скупе да пише ЛС

!!!НАСЛУКА!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Заповядай!ribkata написа: Ще се потруди ли някой който го има да го качи некаде да мога да си го сваля или да ми го прати ако иска в скупе да пише ЛС

Наслука!!

хораа отговорете на въпросът ми как може да с направи играта на цял екран
ако мога аз сам щях да я направя н0 уви не мога

-
- научил се да хвърля
Мерси за Клевалката!!! а за тва за екрана,мисля че неможеш да го направиш на цял екран 

!!!НАСЛУКА!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Момчета известен период от време ще бъда доста зает и явно завършването на база Созопол ще се забави.Затова реших да кача това,което съм направил до тук или още по две локации на Дунав,Марица и Тунджа.И по тях има още какво да се прави,но може да се играе и да се тестват.Променил съм и дизайна като на бета 5.Вкарал съм попово прасе за стръв на речен кефал и съм направил кротушката да става на живец.Има и някои други дреболии,но тях ще ги видите по време на игра.
Желаещите да я пробват могат да я дръпнат от тук
ЦЪК
Играйте и пишете,аз следя форума и ще се старая да отчитам всички желания,за да направим нещо наистина добро!
Наслука!!
Желаещите да я пробват могат да я дръпнат от тук

Играйте и пишете,аз следя форума и ще се старая да отчитам всички желания,за да направим нещо наистина добро!
Наслука!!

-
- научил се да хвърля
Хора помогнете ми плс! отидох на мястото с прочутата змия купих си блесна каквато трябва ... само че незнам на големина каква да е и на каква барзина да я ползвам... Ако може некой да ми обясни подробно за риболова и,ще сам благодарен... дали става на да се лови на дъно или тем подобни стръв и така (играта я играя без всякакви чийтове освен "клевалката"и сам 21 разряд за сега и искам да хвана змии и да се развия бързо)

!!!НАСЛУКА!!!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Коя версия играеш.ribkata написа:Хора помогнете ми плс! отидох на мястото с прочутата змия купих си блесна каквато трябва ... само че незнам на големина каква да е и на каква барзина да я ползвам... Ако може некой да ми обясни подробно за риболова и,ще сам благодарен... дали става на да се лови на дъно или тем подобни стръв и така (играта я играя без всякакви чийтове освен "клевалката"и сам 21 разряд за сега и искам да хвана змии и да се развия бързо)![]()
![]()
![]()
![]()
При старата версия се хващаха на средна блесна (6002 или не се сещам как беше точно втората от менюто ) и бърза проводка .Слагаш и две на плувка на мишка на 0 дълбочина. МОже и 3 игрови дни да стоиш и да не ти клъвне ,но на блесната излизат тайменчета,яз и други.
При новите версии нещо са издънгалачили работата и май не се хващат .
Стоях 3 дни и не ми удари.А преди хващах по две за ден.
Ако ти удари на мишката задължително ще е по-голяма.
А и да не забравя,удряй по-малко алкохол ,че то змийчето май само на коняк налита

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- научил се да хвърля
Ми ас сам с версия 2.0 и добавените бази друго несъм правил ... значи ще пробвам
тва което ми каза дано да има ефект че нема пари пак много скъпо там МЕРСИ ! 

!!!НАСЛУКА!!!
-
- научил се да хвърля
Абе хора нещо май сам объркал... няма в магазина стръв "мишка"? 

!!!НАСЛУКА!!!
- morriddin
- научил се да хвърля
Здравейте!
Имам една молба!
Качете, моля ви, клевалката разархивирана, че Дефендъра ми писка постоянно - троянец, та троянец...!
Или, ако някой иска да ми я прати на: mort_1974@abv.bg , но нека да е разархивирана!
Благодаря предварително и НАСЛУКА!!!
Имам една молба!
Качете, моля ви, клевалката разархивирана, че Дефендъра ми писка постоянно - троянец, та троянец...!
Или, ако някой иска да ми я прати на: mort_1974@abv.bg , но нека да е разархивирана!
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Най -накрая е. Пред морските .Не е по азбучен ред.ribkata написа:Абе хора нещо май сам объркал... няма в магазина стръв "мишка"?

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Няма вирус има СКАПАНА антивирусна - смени яmorriddin написа:Здравейте!
Имам една молба!
Никой няма да ти направи такава глупава услуга
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- научил се да хвърля
4-ти ден 1 змия немога да хвана ... пак отностно тва за "мишката"(стръв) няма или поне на тия бази,кадето сам ходил ... освен нещо да е бъг ама немисля 

!!!НАСЛУКА!!!
- stoilkatastz
- ще става разбирач
колеги на версията 2.0 на коия локация е таз прочута змия аз сам 25 разряд се получи някякв бъг и ми изтри точките за разряд и сега ги правя на ново.разряд има ама точки нема.затова тарся таз змеица.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
да кажа че не сам правил никакви обновлвнив на 2.0 ако трабва да се правят някои може ли да помогне.