Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Приличен предобеден улов.
- indalo
- фен клуб-скобар
Приличен предобеден улов.
Вчера вечерта се чухме по гсм*то с колегата Бисо и понеже имаше да уточняваме едни работи, взехме, че решихме да ги уточняваме близо до вода. Сутринта след кратко чудене поехме към един недолюбван от доста колеги гйол. Недолюбван, заради обезрибяването му последните години. Т апристигнахме към 7-7.30. и почнахме да разпъваме, кой квото си си има. Бисо опъна щеката, а аз 8цата. Малко мандйа, малко бели и риболова си беше като риболов. Само, че аз очаквах активност на клена, а днес поне при мен уклея преобладаваше. Бисо се отчете с некой друг клен и повече едри бабки, докато аз си цъках предимно уклей от среден към едър. Излязоха и некое друго костуре и кленчета мъници, които бяха релизнати веднага. Общо взето получи се един приличен риболов. Не ни подмина и дъжда, абе доволно. Към 12 приключихме, впрочем Бисо Смени дестинацията а аз имах работа и се прибрах вкъщи. Снимки в по късната емисия.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Приличен предобеден улов.
Поне сте били някъде,което не е малко,а и риба сте хванали,а аз спах като крът в нас.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ти си спал като крът а я бех по Трънско и дебнах един крът че сичко е изрил неговата макя
Браво Иво за излета

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- сериозен играч
- indalo
- фен клуб-скобар
Те и снимчета.
Първо Бисо
Пред мене

Е такива беха уклейките

Те го живарника

И една нецензурна, от мивката

Първо Бисо

Пред мене

Е такива беха уклейките

Те го живарника

И една нецензурна, от мивката

Чудя се луд ли съм или не съм.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Браво момци..я що рибоци сте наскубали /ма вие си го разбирате/ 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
- Бисо
- сериозен играч
Ивката на язовира.

На реката

Ивка,изобщо не съжалявай,че не дойде с мен.Знаех,че има събор в с.Калища,но не очаквах,да е събор и в Земен-по реката де.Толко народ в тоя участък на струма,не бех виждал.Секо едно место но което можеше да да се мета,беше заето.Вижда се от снимките из какви шубраци се навирах,да моа да половим малко.Место си намерих,ама риба-ЦЪ.
Водата беше приятна и не много едра-в началото,но после се замъти и вдигна,няколко пъти ме валя и дъжд,абе "изцекана" работа.
П.п.

На реката

Ивка,изобщо не съжалявай,че не дойде с мен.Знаех,че има събор в с.Калища,но не очаквах,да е събор и в Земен-по реката де.Толко народ в тоя участък на струма,не бех виждал.Секо едно место но което можеше да да се мета,беше заето.Вижда се от снимките из какви шубраци се навирах,да моа да половим малко.Место си намерих,ама риба-ЦЪ.
Водата беше приятна и не много едра-в началото,но после се замъти и вдигна,няколко пъти ме валя и дъжд,абе "изцекана" работа.
П.п.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- сериозен играч
арно, Бисо, арно 

Така ,така ,струмската школа винаги на ниво

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...