Питане за директен
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- научил се да хвърля
За Шекспира не знам,но за Фишерман клуб-а знам,че е марка на Сашо(вносителя на Тика) и се прави по негова поръчка и "рецепта" в Китай.Аз имам и осмичка такава и знай,че е адски здрава,а карбона е доста истински.Ето това е написал човека за марката.
За риболов от маса и жена ставам.
-
- новобранец
iogo написа:Фишерман е марка на вносителя на Тика, Броунинг,Куантум и Зебко за България.
Произвеждат се в Китай както 99% от всички риболовни стоки.
Не са лоши и няма проблем с резервните части.
Мнението ми е че петица бързо ще ти окъсее.
Ако гониш ниско тегло и цена 60-70 лева си вземи Шекспир Клиъруотър 6 метра /230 грама/.
Малко по-гъвкав е но пък за сметка на това по-малко чуплив.
Колега iogo , моляте за малко помощ.Чупи се второто коляно на телескопа ми TIKA WINNER. Вноситела е в твоя град, можешли да провириш дали го имат , колко струва и дали могат да го пратят. Предварително БЛАГОДАРЯ
-
- новобранец
Aglia написа:Здравей колега,кофти че се е счупил директният,но ще го оправиш.Само да те питам как се счупи по-точно второто коляно,от някакьв инцидент или риба
НЕЕЕЕ ,когатого прибирах.Бях много ядосан на едни бракониери,бяха хвърлили мрежитеси точно пред мен.Реших бързо да се преместя на друго място и.... така така стана.
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Станиславе, би трябвало да имаш лично съобщение от мен.
Вчера бях в София и говорих с вносителя но той ми се оплака че във Варна е работил добре с магазина на Дием Фишинг/Граувел/ но последно време няма отношения с тях.
Ако искаш мога да ти я намеря аз и да ти я пратя но ми кажи втора от върха назад ли е?
Вчера бях в София и говорих с вносителя но той ми се оплака че във Варна е работил добре с магазина на Дием Фишинг/Граувел/ но последно време няма отношения с тях.
Ако искаш мога да ти я намеря аз и да ти я пратя но ми кажи втора от върха назад ли е?
-
- новобранец
-
- новобранец
-
- новобранец
-
- новобранец