Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Струма - Мрени и Скобари с щека
-
- сериозен играч
р.Струма - Мрени и Скобари с щека
Здравейте ,доста се чудех дали да продължим да пишем защото нещо ми скачат за диалекто и правописо
обаче ,защо да се ядосвам аз нека се ядосват те
така че изобщо не ми пука ,у правилата на форомо за краснопис и за диалект никаде не пише.
Токо по тоя въпрос... на кой не му аресва да не чете
Днеска одиме с чичо Мите да видиме що става по реката ,реката е почнала да се избистя обаче е доста голема ,доста ,ловиме с щеките ,на близко до брего ,на 4 то колено
фанахме доста риби ,абе доволно
Те и некоя снимка
Почнаха Скобарите

За подхранка съм фърлил един пакет на сенсас за фидер ,некой ако ме пита защо зимам такава и аз не знам ,убаво мирише и винаги си фащам риби с нея
и един пакет шоколадова галета ,бех земал и един леб да го рендам ама го забравих дома ,и полвин кило шарени цръвци.

Сички белки съм ги вкарал с тая машина
голема сгода е заеби ,иначе силно течението ного и с прашката не става.

Плувка ,8 гр .основно 0.10 престън и повод 0.9 па на престън ,кука 14 овнер фуна ,лежане с целио повод на дъното ,около 35 см и задържане яко ,това е спасението.Мачих ги и на леб ,ама не искаше да барне ,само на белки калвеше ,по 3 белки на куката ,на две не искаше.

кълвеха повечото мрени ,чат пат по некой скобар или некое кленче каде повращаше белки и подхранка ,кълвеха и морунажчета ,ама дребни ,абе кълвеше си стабилно

Сутринта беше доста мътна ,следобед почна да се пойзбистря реката.

Те на чичо Мите рибите

Мойте са у кепо

чичо Мите пущи по маненките ,другите си ги зема
Аз мрена не уносим дома ,а инапоследък доста от тия каде им ги давам рибите ги избичих ,та ги пуснах сичките
Значи на снимките малко неграмотно съм ги снимал ,обаче на клипо се виждат добре сички риби ,доста са ,поне за мене де ,у тая шашава река и у това шашаво време за мене си е доволно .

Таман си трагнаме накаде 5 часо и запуа ебати и дождо.

На връщане се видеме с чичо Коле и Людмил ,чичо Коле каза че е фанал доста риби,те останаха ,а ние си тръгнахме.

Даже и некакво маче си беше намерил .

У Невестино млатеше ебати и дождо ,утре па е е мътилеж сигорно реката.

Айде другио пат па

Токо по тоя въпрос... на кой не му аресва да не чете

Днеска одиме с чичо Мите да видиме що става по реката ,реката е почнала да се избистя обаче е доста голема ,доста ,ловиме с щеките ,на близко до брего ,на 4 то колено

Те и некоя снимка
Почнаха Скобарите

За подхранка съм фърлил един пакет на сенсас за фидер ,некой ако ме пита защо зимам такава и аз не знам ,убаво мирише и винаги си фащам риби с нея

Сички белки съм ги вкарал с тая машина

Плувка ,8 гр .основно 0.10 престън и повод 0.9 па на престън ,кука 14 овнер фуна ,лежане с целио повод на дъното ,около 35 см и задържане яко ,това е спасението.Мачих ги и на леб ,ама не искаше да барне ,само на белки калвеше ,по 3 белки на куката ,на две не искаше.

кълвеха повечото мрени ,чат пат по некой скобар или некое кленче каде повращаше белки и подхранка ,кълвеха и морунажчета ,ама дребни ,абе кълвеше си стабилно

Сутринта беше доста мътна ,следобед почна да се пойзбистря реката.

Те на чичо Мите рибите

Мойте са у кепо

чичо Мите пущи по маненките ,другите си ги зема

Аз мрена не уносим дома ,а инапоследък доста от тия каде им ги давам рибите ги избичих ,та ги пуснах сичките

Значи на снимките малко неграмотно съм ги снимал ,обаче на клипо се виждат добре сички риби ,доста са ,поне за мене де ,у тая шашава река и у това шашаво време за мене си е доволно .

Таман си трагнаме накаде 5 часо и запуа ебати и дождо.

На връщане се видеме с чичо Коле и Людмил ,чичо Коле каза че е фанал доста риби,те останаха ,а ние си тръгнахме.

Даже и некакво маче си беше намерил .

У Невестино млатеше ебати и дождо ,утре па е е мътилеж сигорно реката.

Айде другио пат па

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: р.Струма - Мрени и Скобари с щека
Силно както винаги.А за диелекта-какво и на кои му пречи това супер оригинално писане
Успеха боде Венци,успеха... 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Браво,Венци.Отново си перфектен.А диалекта и краснописа нямат никакво значение,важното е да се разбира. 

TICA FAN
-
- вече хвърля и на тежко
Евала пичове 

-
- вече хвърля и на тежко
Бравооо Венци
....а за диалекта който не му поняся да се изнася
аз днес бех по Батановци ма мноо мътна 

Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
Много добре Венци! 

Венци, тия дето те упрекват за диалекта си ги сложи на Щеката
. Както винаги сте се представили добре, а бе майстора
си е майстор и слънчак да фане пак интересно ще ни гопредстави
.
Продължавай в същия дух и специални благодарности за винаги актуалната информация за Струма

Продължавай в същия дух и специални благодарности за винаги актуалната информация за Струма

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Баш така си еnikola polizovski написа:Успеха боде Венци,успеха...

Евала Венци не спираи

-
- сериозен играч
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Чичин...Ич да не ти пука за диалекта,пиши си както на тебе си ти е кеф..Никой не е канен у форума,секи се е регистрилал по собствено желание и като не му изнася да не чете. Като спреш да пишеш, ше напрайш кеф на десет души.
То заради такива дет само прават забележки и скандали,много хора се отказаха да пишат за излетите си..
Поздравявам целата бригада...
То заради такива дет само прават забележки и скандали,много хора се отказаха да пишат за излетите си..
Поздравявам целата бригада...

- indalo
- фен клуб-скобар
Евала Венци. При вас нема лабаво. И ние с Бисо се чудиме дали на реката да фанеме, ама решихме да не рискуваме. Е Бисо след обед отида и там да пробва, па чакаме да се пофали.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;