Жорето Гоцов се вясна в ефир...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Жорето Гоцов се вясна в ефир...

Мнение от batmilen »

Тая сутрин още не ми беше минал вкуса на руйно сливенско червено вино в устата....и към шест и нещо телефона дрънка....щях да го запратя към стената следам...Жорето Гоцов...как не го мързи това момче ...толкоз рано да звъни...сякаш е в промоцията на мтел...

Ама да почна по от рано...вчера след работа колеги рибари от Сливен ме закараха на мухарски риболов...под един мост на Тунджата...отгоре коли и камиони вървяха като на парад....те в гъсталака...кефалчета на муха щипеха...да ама не оня ден имало доста...по 20 рибета надрусали...ама вчера вечерта ръсна дъждец...отворили язовира....и Тунджата заприличала ...на изворите на Нил...Колегата зе да мятка една мухарка Кортланд...даде и на мен да опитам...после като разбрах колко струва...барабар с макарата...шнура и смазката...се стараех...гордо да откажа...току виж се счупила...и ще трябва да тегля краткосрочен кредит...за подпомагане на средните и малки предприятия...да въстановя щетите...та метка той...и фана 3-4 кефалчета...е пак е нещо...В туй време мина един колега...някакъв директор на школо....кошчето му пълно с мренки и кефалчета....като го позагледах....на пръчката му увит....нашия мил парашут...като набарал рибите ...им съдрал гъза...Я ВИКАм СИ...ТО И ТУК ПАРАШУТИЗМА Е НА ПОЧИТ...та що требеше само мен да корят...обменихме опит...и мисли...и трябваше да се прибираме...тъй като рибата не стигаше и за котката на комшийката...заседнахме на бира и винце и местни деликатеси ...та до към 2 часа...

тъкмо бях се отспал...и Жорето дрънка дрънка...още отначало почна...как вчера влачил за бела рибка и...му лапнал Рапалката един гигантски СОМ...започнал един тац върху водата в стил аз и сомето интимно...Жорето дърпа...на сома ич не му пука...тъй към час и половина...взел даго набира към лодката...а сома като пън...не мърда...леко полеко ...накрая усилието дало резултат...и сомето тръгнало нагоре...излязло...и тъкмо Жорето да го хване и да започне да го целува като поредната стажантка...шляп шляп...и чао към дълбокото...

Тва бил 2рото соме дето си отишло по подобен начин...зехме да анализираме...рапалката малка 9 см. ... сома гаден...не иска целувка... ама май и Жорето е фанал Дурумчовата болест...Карък Варналис Дурумчалис...Митката щял да му ходи на гости през уйкенда...викам на Жорката...прекарай го 2-3 пъти под кила на лодката ....белким и на двамата поличбата изчезне...а и филма бил готов...ама ще го носи на ВАРНЕНСКИЯ ОУПЪН...дадохму телефона на Локал...и ...му казах къде в Краставицата са СОМСКИТЕ воблери...и ...му пожелах богат улов...и да слуша батювите съвети... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: айде стига толкова, че май нещо се улях...в писането... :cry:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ааааа как го вързах пак Жорката...обадих се в 9,30 в магазин Рибар да видя кво прави Локалчо...и Ванко ми каза че токущо е излязал с Жорката Гоцов...отишли при Диян на втория етаж да търсят воблери за СОМ...дрънкам веднага на Жоро и му викам...не тоя воблер дето държиш...а други земи...гледам те на УЕБ камерата...а и Локалчо е до теб....помахайте малко на батя си и КАЖИ БАБА ТЕНКЮ...Жорката мръкна за момент и изрева...кажи баба фак ю...ква камера бе ...хахаха....представям си как двамата с Локала махаха пред екрана на магазинския компютър...прегърнали се прес кръста....ей ще го скъсам тоя сладур...сега ми е паднал...ще земе да отиде пак в оня джандем...и ще му загубим следите...помахай още веднаж Жорееее... :lol:
Последно промяна от batmilen на Сря Авг 02, 2006 2:09 pm, променено общо 1 път.
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Еийй кога стигна и до Бургас тоз човек бре-снощи ми звъня от вилата на Ивайловград-днеска цъфнал на краставицата...-зор има май некакъв-голем... :lol:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Отиде ся на плаж в Лозенец и си забраи сомските халки при мен.

Махали сме ние , бяхме пред Мишел и са хилихме , кви камери ти са въртят в главите... :D :D :D , то от винито снощи.

Цялата краставица разбра вече за тоя сом :D

А дано го фане идните дни.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Бе ти се смееш...ама ша ва пусна двамката как махахте...Изображение
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

айде аз си чакам филмчето да видя как махам.... :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ъ ша има филмче...ама след като гледаме първата серия от Несебър... :lol:

Чакай снимки от риболова по Тунджата...и разходката по сливенските байри... :lol:
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

batmilen написа:Ъ ша има филмче...ама след като гледаме първата серия от Несебър... :lol:

Чакай снимки от риболова по Тунджата...и разходката по сливенските байри... :lol:
Па ако издебнеш Жорката по дребни гащи на плажа,филмчето моие да е и с неочакван край... :lol:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
spook
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spook »

бе верно пичове какво стана с тоя ИСТОРИЧЕСКИ филм от несебър ?
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Май Жорката го покри... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Жорето Гоцов се вясна в ефир...

Мнение от durumov »

batmilen написа:...............е фанал Дурумчовата болест...Карък Варналис Дурумчалис...Митката щял да му ходи на гости през уйкенда...
...ей...гадна уста имаш ей.... :lol: :lol: :lol: ни'мирясваш ...ама така шта'подредя ....само почакай :lol: :lol: :lol:

Отивам да си правя кефа на язовиро ... само ши си гледкам и ше пълня шишенцата с въздух ... пък ти яж сам агънцето тогава....................тамън си викам ...укроти са.... ама шилото ти умора няма.
А в 10.30-11.00 в Събота съм при Локалчо... да взема забравените халкички за Рапалите на Жорката...щот'мий приятел и си'гу убичкам.
Ша'штракна една да гледаш как пийм Хайверец и Шампанско ..... мискинино дърти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...а пък едно мий такова ...хич не мий до риба....гаааааааааааааааазззззззззззззззззззззззз до ламарината само.......такоз'мий сега..... капишшшшшшшшш :lol: :lol: :lol: :lol: БАТКА !!!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Еххх и ти Митя...легнал си ми на сърцето като палестинец пред израелски танк....пожелавам ти весело прекарване и богат улов на гьолу...и да не си забравиш воблерите....ако нямаш...Локала ще ти продаде от ония вълшебните...с магнитните куки... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Тенкю батка за пожеланието ама....виж ко сега:

....мини към 10.00-10.30 ч. към Краставицата да са видим бре!!!
Ко'ми са дърпаш. На зает ли ши са прайш...ко да се откланям към тоз Сливен сега... :wink:
Аре да си там !!!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

По принцип може...ама знае ли човек кво може да стане...до неделята се вода Сливенски войвода... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:По принцип може...ама знае ли човек кво може да стане...до неделята се вода Сливенски войвода... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Стига...ве, чакам та на Краставицата при Локал4о, моля ти се Беее.....!!! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”