Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ех,Тунджа
Re: Ех,Тунджа
Браво и
за пускането,дано да станат повече хората който го правят

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- Kraso!
- научил се да хвърля
Поне маломерните да се пускат пак е начало 

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
Здраво юнаци с накривени калпаци с въдици дънни и портмонета бездънни. Чета тука за Тунджата и нема начин да пропусна коментара. Ееееех Велика река е Тунджата, дашна та дашна. Кеф ти кефал, кеф ти скобар, кеф ти даже и шарко парко, за червеноперка и таранка няма да говоря, с тонове да ги ловиш.
В конекста на излета на коегата ще кажа че и аз бях миналата седмица на Тунджата ( Шаново) и се накефих на няколко прилични екземпляра кефал + един тлъст Костурец. Всички на малка рибка директно от гьола - кефалите дръннаха на малка червеноперка, а костурягата на малъкл слънчак. 6 риби хванах ама качествени Айде наслука.
В конекста на излета на коегата ще кажа че и аз бях миналата седмица на Тунджата ( Шаново) и се накефих на няколко прилични екземпляра кефал + един тлъст Костурец. Всички на малка рибка директно от гьола - кефалите дръннаха на малка червеноперка, а костурягата на малъкл слънчак. 6 риби хванах ама качествени Айде наслука.
По-голям шаран от рибаря няма...
А бе реката си е река - евала за излета

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко

Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...