напускам

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Аватар
gogo3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gogo3 »

Veronika написа:...С какви ли въдици ги хваща?...
вероника аз си ги хващам на обикновен спининг.щуките,толстолопа, шараните,амура и всички морски твари които са имали удоволствието да се срещнат с мен (каи,лихнуси,галя,илария,сафрит и чернокоп и това е то)
Veronika

Мнение от Veronika »

Ми браво Гого. Като станеш на 30-40 години май ще си най-добрия рибар тук. А къде ходиш за щуки.Гледам че си от Варна, а аз не знам къде наоколо има щуки..
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Veronika написа:Ми браво Гого. Като станеш на 30-40 години май ще си най-добрия рибар тук. А къде ходиш за щуки.Гледам че си от Варна, а аз не знам къде наоколо има щуки..
Ааааа видя ли Гого що те подкрепя Верониката-иска да изкопчи инфо къде ги ловиш щучките... :lol: :lol: :lol: Па за напускане хич повече да не говориш.На секи не мое да се угоди,но го давай по споко.Айде... и да пущаш маломерките еййй.... :lol: :lol: :lol:
Я елате рибенца при батко...
Veronika

Мнение от Veronika »

Галерията на Гого я погледнах чак като се намеси Барутчията. Щуки съм чувала че има на Здравец, но понеже не съм ходила не съм сигурна. А и аз щуки не съм хващала още. Какво лошо има Гого да ми обясни как ги лови. Иначе и аз като него ще се обидя че никой не ми обяснява. :cry:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Вероника .....ти колкото пъти попиташ за нещо във форума веднага се появяват 50-100 колеги да ти обясняват :lol: :lol: :lol: :lol: ...........и темата ти става супер популярна.Така ,че неможеш се уплака :wink: :lol:
Veronika

Мнение от Veronika »

Хе, верно. Ама то щото съм жена. :lol: Ама има една хитрост всеки който иска да научи нещо да си слага женски ник и аватар тогава. :lol: А Гого да не напусна наистина.Че нещо май спря да пише. Гогоооооооооооо, обади се бе.И кажи де са щуките.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Вероника,Гого е сериозно момче и ще се появи пак във форума,мисля че желанието му да напусне се е изпарило след тази атака от хора който го подкрепят,и дано да се научи на самоуважение,няма значение че е малък(а може и да не е ) всички сме минали по този път,едни по рано,други тепърва ще минават.Ще дойде ден в който и той ще има самочувствието на ЧОВЕК,хванал много риби.И тогава няма да има нужда от ничия подкрепа.Давай Гого,очакваме скоро да ни изненадаш.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
gogo3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gogo3 »

спокоини Вероника аз сам тука
ама щуките не са тука а ми във водата ня някое гьолче и чакат някои да почне да ги хваща :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Обява :все още чакам някои да доиде с мене на 1 буна да хващаме малко попчета и Иларии 4е сега знам едно добро добро място за едри поп4ета и каи :P :oops: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :!: :!: :D :arrow: :arrow: :arrow:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

gogo3 написа:спокоини Вероника аз сам тука
ама щуките не са тука а ми във водата ня някое гьолче и чакат някои да почне да ги хваща :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Обява :все още чакам някои да доиде с мене на 1 буна да хващаме малко попчета и Иларии 4е сега знам едно добро добро място за едри поп4ета и каи :P :oops: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :!: :!: :D :arrow: :arrow: :arrow:

Гого бих дошъл да ги ловиме но не мога да мръдна................чакам бебе :wink: :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Veronika написа: А и аз щуки не съм хващала още. :cry:

алоо Веруничкеее...ма милата напипах едну езерце със щучки....идваш водя те.....и "66тия МЕН" го знае...близо е до.....:wink: :shock: :idea: :wink:

и са едрички тия човки....а и як лин има там....от 500 до 1.500 кг познай аз кви ги ловя ? :lol: :lol: :lol:

та...сега е сезона за щучките.....а и апартамента е почти готов...я пали новата машинка и....знаеш пътя :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilkg »

отец Ми Го Нафърфорий написа:
Veronika написа: А и аз щуки не съм хващала още. :cry:

алоо Веруничкеее...ма милата напипах едну езерце със щучки....идваш водя те.....и "66тия МЕН" го знае...близо е до.....:wink: :shock: :idea: :wink:

и са едрички тия човки....а и як лин има там....от 500 до 1.500 кг познай аз кви ги ловя ? :lol: :lol: :lol:

та...сега е сезона за щучките.....а и апартамента е почти готов...я пали новата машинка и....знаеш пътя :lol: :lol: :lol:
близо е до Свиленград
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”