Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Петърч?
Модератор: sapuna
- dunedanetz
- научил се да хвърля
Петърч?
Здравейте на всички!
Много моля софианци и живеещи в района да помагат с инфо. Значи дочух, че имало платен гьол до Петърч, където имало хубави едри шарани. Разбира се, колегите от шаранджийския форум си крият дори и платените гьолове, та пиша тук с надеждата, че някой ще ми подаде инфо. Да не е този гьол, където ако минаваш за Безден през Костинброд, след като излезеш от града има табела "Спортен риболов - язовир Маслово", или нещо от сорта. Може и да не е този, всички му казват - язовира в Петърч. И евентуално какви са условията, цени и т.н. Само знам, че нощния риболов е забранен, може да се лови нощем ако си близък с шефа или си ходил на гьола доста пъти и те е запомнил.
Мерси на отзовалите се колеги!
Много моля софианци и живеещи в района да помагат с инфо. Значи дочух, че имало платен гьол до Петърч, където имало хубави едри шарани. Разбира се, колегите от шаранджийския форум си крият дори и платените гьолове, та пиша тук с надеждата, че някой ще ми подаде инфо. Да не е този гьол, където ако минаваш за Безден през Костинброд, след като излезеш от града има табела "Спортен риболов - язовир Маслово", или нещо от сорта. Може и да не е този, всички му казват - язовира в Петърч. И евентуално какви са условията, цени и т.н. Само знам, че нощния риболов е забранен, може да се лови нощем ако си близък с шефа или си ходил на гьола доста пъти и те е запомнил.
Мерси на отзовалите се колеги!
-
- разбира нещата
Re: Петърч?
Здравей колега!Да уточня-не е този!За Петърч караш по магистралата за Калотина и на отбивката за Храбъско си ти,излизаш на Т образно-там си надясно,караш си по пътя,минаваш през ЖП прелез,кара и влизаш в селото,на 500 м пътя се разклонява,държиш левия.Караш до края,там пак е Т образно,завиваш наляво,след 500м пак се разклонява,но който и си избереш все си на гьола.Това са стари рибарници,още от Тошово време,но всички са празни вече,само 1 е пълен,той е твоя.Неможе да сбъркаш.Който и да питаш за Шоколада,всеки ще те упъти!Плаща се по 2 лв на въдица и после рибата на кило!Незнам цени,не са ме интересували!Има шаран,каракуда,лин,слънчак,костур и щука!Виждал съм сом,да плува след мотора на лодката!Ходя там за кеф и ловя каракуди да ги пускам на др.язовир!последния път,видях колега с хванат шаран към 80 см.Незнам монтажи и тактика,нито на какво кълве.Дъното е много обрасло с едни нишковидни водорасли,имай го в предвид за презентация на стръвта.Знам от сигурен източник,че миналата година е взимал на месо,нещо такова!Ловил съм преди години там много щуки и не един шаран,на рибката заложена за стръв за щука на дъно!Поздрави и Наслука,като ходиш!После пиши в Успешни!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Гьола с големите шарани дето си го пазят в тайна хич не е таен.Сигурен съм,че става въпрос за Шоколада,колегата те е опътил вече!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- научил се да хвърля
Така колега сега там каракуда колко искаш,може някои лин,шаран,слънчева риба.Преди 3 години бяха пуснали сомове до 3 кг шарани ди 2 и амур ако не се лъжа,през цялото лято кълвеше без да спира секи ден,не съм се прибирал с по малко от 2 кг риба.Там направих рекорд за шаран поне за мен(3.500) имам снимка в галерията.Отиваш на место кое има водорасли в началото и меташ точно пред тях на плувка,стръв торен-каракуди,линове,костури(каракуди до 1,3кг) на дъно може да ловиш под брезите най-добре,стъв царевица захранваш с прашка и чакаш
Дано съм бил полезен
Дано съм бил полезен

- dunedanetz
- научил се да хвърля
Много благодаря на всички! Супер сте