Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язовир Пясъчник
Модератор: sapuna
язовир Пясъчник
Колеги, кажете възможно ли е лагеруване в горичката до кулата. Благодяра Ви предварително. 

-
- вече хвърля и на тежко
Re: язовир Пясъчник
не съм много запознат , но май може. ние от морето сме от сряда до петък там
-
- сериозен играч
Хайде да изкарате един успешен риболов и да разкажете какво сте направили!!!
- borislav58
- сериозен играч
Трябва само да отидете в делничен ден и смятам че ще се намери место .И за излизането си вземи вериги че ако завали мале.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Първо казвам че може да се лагерува там но смисъла да лагерувате е почти никакъв защото дълбочината която е там е просто много голяма за повечето видове риба които се въртят из водоема освен хищниците и големите "басамаци толстолоб и шаран но ако не забравим факта че самия водоем е "търбушен" с мрежи доста тези малко останали екземпляри са станали тъй наречените Таласъми и къват на стръв един път на милион и шанса да не се върнеш КАПО е като да спечелиш джакпота на 6/49
за това иди някъде по заливите за да си сигурен,че ще имаш слука

Ако запраска дъжд там не вириги не нищо няма да те спаси виждал съм трактори затънали тамborislav58 написа:Трябва само да отидете в делничен ден и смятам че ще се намери место .И за излизането си вземи вериги че ако завали мале.

Без риболов няма любов !
- mitakahristov
- новобранец
Бяхме в неделя на Беловица.Само дребна каракуда и доста трудна.Беше окупирано яко с рибари,язовира пада доста няма дълбочини там за плувкарите.Това е ....
-
- вече хвърля и на тежко
Нищо хубаво не казваш колега. днес трагваме за там , но ще видим и ние кво е положението. А костури излизат ли колега?
Ако става въпрос за горичката, която е след стената, идвайки от Пловдив - не можете да минете през стената с кола! Мястото не е толкова дълбоко сега. Оттам съм излизал с Пасат в най-голямата буря! Но, пак казвам, за да идете дотам, ще трябва да минете през Старосел.lukceto написа:Колеги, кажете възможно ли е лагеруване в горичката до кулата. Благодяра Ви предварително.
Ако говорите за горичката преди стената - проблеми са само многото рибари!
Сомът обича смелите!
Благодяря Ви, много за полезната информация! 

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От една година не съм ходил на тоя язовир заради гадните мрежари но имам постоянно прясно инфо за него и ако не ме лъже паметта стената за "Краварниците" е затворена с огромнни камъни
а там по това време са най-хубавите места равномерно дъно и тук там по някоя дупка която става за каракуда и кустур вечер .....

Без риболов няма любов !