Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КАРАГЬОЗ - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
- valiooooo
- ще става разбирач
Re: КАРАГЬОЗ - 2009г
Mi7chell написа:Днес на морска гара от 19:00 до 21:00 на чипаре 10-ти номер розово ламе-5 тона хариб,но се оказа,че мога да побера в кофата не повече от 3 ,така че останалите 2 ги пуснах обратно.Сега сериозно 14 риби,от които повечето с добри размери
.

Такова ли беше чипарето,Колега?

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Не колега,това аз съм си го правил след малко ще кача снимка и ламето е различно.

Зарганолог
-
- новобранец
- Моряка
- кандидат преподавател
Това ламе е от спираловидното и удачно де.Mi7chell написа:Не колега,това аз съм си го правил след малко ще кача снимка и ламето е различно.
]
А сега де? 

На това ламе когато вървеше сафрида хората се чудиха защо всеки път хващам 3 пъти колкото тях,а по някога и повече.Имам го в 4 цвята зелен,бял,розов и един бозав кафяво-оранжев.Изключително отдачно за сафрид,най-добри резултати имах на смесено розово и зелено.Ако мислите ,че преувеличавам имаше един съфорумец свидетелМоряка написа:Това ламе е от спираловидното и удачно де.

Зарганолог
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От къде купуваш ламето ?Mi7chell написа:На това ламе когато вървеше сафрида хората се чудиха защо всеки път хващам 3 пъти колкото тях,а по някога и повече.Имам го в 4 цвята зелен,бял,розов и един бозав кафяво-оранжев.Изключително отдачно за сафрид,най-добри резултати имах на смесено розово и зелено.Ако мислите ,че преувеличавам имаше един съфорумец свидетел
- Моряка
- кандидат преподавател
Има и други предпоставки да хващаш!!Млад си ,запален си,не пропускаш свободно време,със всеки риболов виждаш грешки и реагираш!!възоснова на това придобиваш"самочуствие" за риболов.Не случайно го слагам в кавички,че да не ме разберете неправилно!!Когато си уверен в обстановката,действаш хладнокръвно и правилно и не правиш грешки,оттам и резултата идва.Mi7chell написа:На това ламе когато вървеше сафрида хората се чудиха защо всеки път хващам 3 пъти колкото тях,а по някога и повече.Имам го в 4 цвята зелен,бял,розов и един бозав кафяво-оранжев.Изключително отдачно за сафрид,най-добри резултати имах на смесено розово и зелено.Ако мислите ,че преувеличавам имаше един съфорумец свидетелМоряка написа:Това ламе е от спираловидното и удачно де.
А сега де? 

Едно магазинче на Отец Паисий малко след строежа на новата църква в посока стадион Спартак.kopoy_92 написа:От къде купуваш ламето ?Mi7chell написа:На това ламе когато вървеше сафрида хората се чудиха защо всеки път хващам 3 пъти колкото тях,а по някога и повече.Имам го в 4 цвята зелен,бял,розов и един бозав кафяво-оранжев.Изключително отдачно за сафрид,най-добри резултати имах на смесено розово и зелено.Ако мислите ,че преувеличавам имаше един съфорумец свидетел
Зарганолог
Колеги много ви моля да направите една снимка на български рибар , който връща рибата обратно в морето , защото му е много.Много искам да видя този човек.
- мога да ти пратя снимки на колеги дето връщат в морето ....шкембе чорбаA. C. написа:Колеги много ви моля да направите една снимка на български рибар , който връща рибата обратно в морето , защото му е много.Много искам да видя този човек.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Айдеееее,придържайте се към темата.
Половината постове трябва да отидат към " Чепарета "-та.
Половината постове трябва да отидат към " Чепарета "-та.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Благодаря виждала съм достатъчно такива.Булти написа:- мога да ти пратя снимки на колеги дето връщат в морето ....шкембе чорба![]()
![]()
...на 4 бала вълнение

...айде от мен да мине , ще напиша вече нещо и по темата
...та в съботата пред плажа на Черноморец - Два тона карагьоз

- аз нищо не върнах , но жуната повърна
в лодката , щото предната вечер май ги смеси много
...ъъъ , снимки от тоя момент нема да качвам де

- а тва в тиганата е лихмак
...тегана е от големите

- аз нищо не върнах , но жуната повърна

...ъъъ , снимки от тоя момент нема да качвам де

- а тва в тиганата е лихмак

Днес на морска гара от 18:00 до 21:00 16 риби всичките с добри размери,чипаре 10-ти номер зелено ламе.
Зарганолог
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Отивам, ще пиша довечера. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.