Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Жребчево
Хм,не знам от къде да започна...Мои приятели-начело с Васко(Carpsliven2)вече цял месецхранят и има само 2-3 шаранчета по кило...Днес вече се прибраха защото им омръзна от 4акане...А това местенце е от най-преспективните на жребчево...ЕДИН МЕСЕЦ БЕЗ РИБА НАД 1 КГ
Така,че инфото е зле за сега...Аз смятам сега като изляза отпуск да пробвам на жребчево само,че на друго място.Това е за сега...

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Жребчево
И кое му е периспективното, като водата постояно пада и рибата се мести всеки ден.
За мирна риба юли и август. Сега е времето за бяла.
За мирна риба юли и август. Сега е времето за бяла.
-
- разбира нещата
С мои приятели миналата седмица "преслушахме" със сонара почти целия язовир. Риба много и то само едра, но не пипва. Причината според мен е в мега изпускането на язовира, а и последния приток на доста студена вода от р. Тунджа. На Жребчево ще се риболовства вероятно чак към средата на юли
.

-
- научил се да хвърля
На откриването на РС бяхме там.Остана ни само яденето и пиенето.Труден язовир.
- ivelin_1976
- разбира нещата
Много сме на този хал колегаdon4o написа:На откриването на РС бяхме там.Остана ни само яденето и пиенето.Труден язовир.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

събота 20 ти даде прилично каракуда и чат пат червенопери
въпреки падането на водата
въпреки падането на водата
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Жоре,верен ли е слуха за вълната и подкопания бряг?
-
- научил се да хвърля
За какво става въпрос?-ако не е тайнаsapuna написа:Жоре,верен ли е слуха за вълната и подкопания бряг?
-
- разбира нещата
Верно,верно,но аз не бях там.Голяма буря голяма работа.sapuna написа:Жоре,верен ли е слуха за вълната и подкопания бряг?
-
- разбира нещата
Къде е подкопан брега, в кой участък?Secret Carp написа:Верно,верно,но аз не бях там.Голяма буря голяма работа.sapuna написа:Жоре,верен ли е слуха за вълната и подкопания бряг?

Не е точна информацията, понеже видях снимки с доста големи шарани. Незнам къде са хващани,но снимките са пресни,незнам защо спряха изведнъж да показват и коментират. Носят се слухове че, открили нов монтаж който донесъл успеха.
-
- и господ не е толокова добър
Новия монтаж да не е:мрежа,бомби,ток и т.н.l66 написа:Не е точна информацията, понеже видях снимки с доста големи шарани. Незнам къде са хващани,но снимките са пресни,незнам защо спряха изведнъж да показват и коментират. Носят се слухове че, открили нов монтаж който донесъл успеха.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Явно мирната риба много се движи из водоема и не се застоява на едно място, докато хищника - бяла/дребна/ и особено ЩУКА си кълве.За 2 излета с по 2 нощувки равносметката е следната: 1 кълване на дъно- 1 каракуда, 5 кълванета на щука- 2 извадени.Ходене му е майката и на различни места, та дано рибата да мине покрай твоята въдица.В петък рано сутрин ще атакувам някой стръмен жребчевски бряг на плувка , па каквото сабя покаже.