Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ

Мнение от Моряка »

paiaka за каята,по буните или вълнолома(но не към фара,че след ремонтите,ще се къса доста)то колегите дето хващат, там са местата.Излиза и дребна граца помалко.На яхтеното на Св.Константин и Елена и на Панорама на Златните също са хубави места ако ще отсядаш там.
Последно промяна от Моряка на Съб Юни 27, 2009 10:30 pm, променено общо 1 път.
А сега де? :roll:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

paiaka написа:Колеги в понвдвлник тръгвам за Варна :) КЪде и кога ?? Каята появи ли се или още я няма :( ?
Ще имаш слука,само идвай.Къде и кога ?
Ами в морето сутрин до към 10-11,и след обяд от 17-18 часа.
краси_шопа написа:Кая си има по цяла година,но в момента има карагьоз--за него се подготви,а и двата вида риболов нямат нищо общо!
Краси,пада му "силата",май бяга в морето вече ( пък и време му е ) :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
paiaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от paiaka »

Мерси колега :) Утре мисля да пробвам ако стигна на време ако не във Вторник :)
ivan910923
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan910923 »

Колеги помагайте! След петнайсетина дни заминавам за Ахтопол,преди не сам ходил там и ако може да кажете каде са хубавите места за риба.Ще ходя предимно за кая.Не сам на ти с морския риболов и ако може да ме упътите и за такъмите.Благодаря предварително!!!
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

Някой ходил ли е скоро на Иракли ,може ли да се пуска лодка от колесар ,местата за паладки има ли ги още или са часни имоти ,бунгала има ли ,ще бъда благодарен за информация .Поздрави
За да поискаш, трябва да дадеш
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Иване, около Ахтопол има много добри места за риболов, но щом си начинаещ по добре се ориентирай към кефаловите риби. Такъми и червеи се продават и на пристана можеш да научиш повече между другите рибари. Там попчета от брега по трудно ще ловиш.

Тоше миналата седмица бях на Иракли .Палатки не видях. Бунгалата са удобни и са ги облагородили. Смятам следващата седмица да отида за седмица там. Достъпа до плажа обаче е преграден и тридесетина метра трябва да се мъкне лодката. След това още толкова по плажа. На излизане от морето трябва да се внимава да не вдигне вълна и да те захлюпи прибоя. Иначе мястото е приказно все още . Започнали са строеж обаче и скоро ще трябва да забравим и за това диво място. Прати ЛС ако ходиш по това време да не мъкнем 2 лодки
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Тоше, сега видях, че лодката ти е с колесар. Ако имаш и джип и се помолиш да ти отключат преградата , би трябвало да може да се стигне до морето, но бетон няма.
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

Утре ще прескоча до там ,ще огледам и ас и ще пусна Л.С.
За да поискаш, трябва да дадеш
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Емине е на 3-4 км. от там и би трябвало да се върти риба като на Калиакра и Маслен нос.
dolphin
новобранец
новобранец

Търся съвет

Мнение от dolphin »

Здравейте колеги. Вече няколко години подред ходим на море на Шабла на къмпинга, но винаги е било от 15 до 30 август. Тази година не успяхме да запазим места по-рано и ще трябва да ходим от 29.08 до 12.09. Току що научих обаче, че по това време там се провеждат стрелби. Та питането ми е към местните там как се отразяват тези стрелби на рибата, ще имаме ли шанс да хванем зарган и кефал както сме го правили преди или тези стрелби разгонват рибата.И още 1 въпрос. През м.юли лови ли се зарган в този район или му е рано, за кефала знам че го има? Благодаря предварително
Аватар
dobromir_bo
новобранец
новобранец

Re: Търся съвет

Мнение от dobromir_bo »

Колега незнам за зарганата и кефала ,но преди няколко години бях на Дуранкулашкото езеро и имаше стрелби самолети и хеликоптери кръжаха над езерото и стреляха в морето ,стереляха и от суша .Абе някакво голямо учение имаше.Бяхме се отчаяли ,че при този шум нищо няма да хванем,но точно обратното стана.Сом 1бр.-8кг. ,шаран 5бр.-от 1.5кг до 3кг,взехме си двата по-големите ,таранки и черевоперки много .Взехме и десетина едри таранки и другото обратно във водата.Ако не върви на морето давай на езерото .Дано съм бил полезен . На слука !
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

На какво ги хвана тези риби?
Аватар
dobromir_bo
новобранец
новобранец

Мнение от dobromir_bo »

Сома на жива рибка-на пазара продаваха живи малки таранки,а другите на пружина -качамак с ванилия на пакетчета и качамак с ягода в белите пласмасови шишета.Захранка суха царевица и жито.Мястото след сливката има голяма просека -човечето .
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Колеги, нека в темите за морски риболов дискутираме неща свързани с морето. Подобни подробности могат да се уточняват на ЛС. Темата на колегата dolphin я вързах към тази. :wink:
Аватар
dobromir_bo
новобранец
новобранец

Мнение от dobromir_bo »

Правилно . Извинявам се .
Публикувай отговор

Обратно към “Внимание!”