Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

хвалба с бижу
Модератор: dantho.mihov
Re: хвалба с бижу
дано по често да го ползвам
ама незнам
как ще измести голите убийци за сьжаление
абе да го има пьк ще видим 

-
- ще става разбирач
Прекрасна придобивка
. Много успешни излети ти пожелавам с новото бижу 

-
- сериозен играч
Новия модел си е чисто 5.2:1 и на кутията го пише и си е толкова.Не вярвам да има два нови модела единия да е 5.2:1 ,а другия 6.2:1.Не знам какви са тия информации по сайтовете,но нито предавателното число е вярно нито капацитета на шпулите.Цялата информация е взета от предходния модел и е пусната за този моделл,така че колегата не знам как е въртял макарата,но аз сега я въртя и си е 5.2:1.beis написа:до одеве сьм го вьртял сега пак и мога да кажа на 100 процента че е 6.2:1 поне тази която е умен е такаваStront написа:Честито колега. Страхотни придобивки!![]()
Я кажи сега като собственик на новия Shimano Exage 3000 SRB модел 2009, с какво предавателно отношение е тая макара - 5.2:1 или 6.2:1 Информацията за него в нета е много противоречива

виж колега ти твойта колкото искаш си я вьртиLynyrdSkynyrd написа:Новия модел си е чисто 5.2:1 и на кутията го пише и си е толкова.Не вярвам да има два нови модела единия да е 5.2:1 ,а другия 6.2:1.Не знам какви са тия информации по сайтовете,но нито предавателното число е вярно нито капацитета на шпулите.Цялата информация е взета от предходния модел и е пусната за този моделл,така че колегата не знам как е въртял макарата,но аз сега я въртя и си е 5.2:1.beis написа:до одеве сьм го вьртял сега пак и мога да кажа на 100 процента че е 6.2:1 поне тази която е умен е такаваStront написа:Честито колега. Страхотни придобивки!![]()
Я кажи сега като собственик на новия Shimano Exage 3000 SRB модел 2009, с какво предавателно отношение е тая макара - 5.2:1 или 6.2:1 Информацията за него в нета е много противоречива