хвалба с бижу

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Re: хвалба с бижу

Мнение от beis »

дано по често да го ползвам :D ама незнам :( как ще измести голите убийци за сьжаление :) абе да го има пьк ще видим :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Нека го има! :smt023
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
kokoparcala
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kokoparcala »

много риби брат честито
Никой не може да ти отнеме мечтите
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Прекрасна придобивка :smt023 . Много успешни излети ти пожелавам с новото бижу :wink:
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

beis написа:
Stront написа:Честито колега. Страхотни придобивки! :smt023
Я кажи сега като собственик на новия Shimano Exage 3000 SRB модел 2009, с какво предавателно отношение е тая макара - 5.2:1 или 6.2:1 Информацията за него в нета е много противоречива :|
до одеве сьм го вьртял сега пак и мога да кажа на 100 процента че е 6.2:1 поне тази която е умен е такава :D
Новия модел си е чисто 5.2:1 и на кутията го пише и си е толкова.Не вярвам да има два нови модела единия да е 5.2:1 ,а другия 6.2:1.Не знам какви са тия информации по сайтовете,но нито предавателното число е вярно нито капацитета на шпулите.Цялата информация е взета от предходния модел и е пусната за този моделл,така че колегата не знам как е въртял макарата,но аз сега я въртя и си е 5.2:1.
Изображение Изображение
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

LynyrdSkynyrd написа:
beis написа:
Stront написа:Честито колега. Страхотни придобивки! :smt023
Я кажи сега като собственик на новия Shimano Exage 3000 SRB модел 2009, с какво предавателно отношение е тая макара - 5.2:1 или 6.2:1 Информацията за него в нета е много противоречива :|
до одеве сьм го вьртял сега пак и мога да кажа на 100 процента че е 6.2:1 поне тази която е умен е такава :D
Новия модел си е чисто 5.2:1 и на кутията го пише и си е толкова.Не вярвам да има два нови модела единия да е 5.2:1 ,а другия 6.2:1.Не знам какви са тия информации по сайтовете,но нито предавателното число е вярно нито капацитета на шпулите.Цялата информация е взета от предходния модел и е пусната за този моделл,така че колегата не знам как е въртял макарата,но аз сега я въртя и си е 5.2:1.
виж колега ти твойта колкото искаш си я вьрти :) не ми обяснявай на мен колко е моята аз по добре знам и виждам за какво става на вьпрос, :wink: аз не споря за твоята а за моята :wink: следващият пьт като идвам до софия,мога да ти звьнна да е завьртиш и ти самия да се убедиш за какво става на вьпрос :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

ЧЕСТИТО :drinkers:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”