Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Добро място за риболов + нощувка на палатки на яз. Копринка
Модератор: sapuna
Добро място за риболов + нощувка на палатки на яз. Копринка
Здравейте,
Досега не съм посешавал яз. Копринка и ми е лубопитно на кое място може да лагерувам около 2 дни с 1 нощувка на палатки. Разбирасе да става и за риболов. Мерси предварително за инфото
Досега не съм посешавал яз. Копринка и ми е лубопитно на кое място може да лагерувам около 2 дни с 1 нощувка на палатки. Разбирасе да става и за риболов. Мерси предварително за инфото
Re: Добро място за риболов + нощувка на палатки на яз. Копринка
По не потвърдена информация язовира го изпускат и не става за риболов,но някой ако е ходил да даде достоверна информация 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти колега
Това ти го пиша късно ,защото може би няма да ти даде инфо друг,така както поставяш въпроса.На Копринка има места за палатка бол,аз ходя в Дунавския ръкав.Може и на Сахране,Копринския ръкъв и още доста места.За палатка давай смело и после пиши за резултатата

Всичко може,но не всеки го можe.

Да, може би зададох малко общо въпроса. Мерси все пак за отговорите. Ще търсим някое място близко до горичка да не е точно на голото поле и евентуално да е по - чисто. Ако някой може да препоръча друг свободен водоем в Пловдивския регион нека сподели, тъй като не бях чул, че копринка се изпуска
Колега,уикенда бяхме на разузнаване върху островите.И аз смятам да бивакувам за няколко дни скоро,но ще сменя мястото.
Язовира за 20 часа спадна 7-8 см..Риба даде само сутринта рано ,когато нчмаше цамбуркане наоколо.Много рибари и нестабилно време .Ловяха мн. от лодките на шамандури по коритото на Тунджа.Дребосъка остава по-локвите и после щъркелите чак не могат да отлетят....върви по-надолу към Дунавския ръкав.Ако не е почивните дни може да намериш и свободна сянка.
Язовира за 20 часа спадна 7-8 см..Риба даде само сутринта рано ,когато нчмаше цамбуркане наоколо.Много рибари и нестабилно време .Ловяха мн. от лодките на шамандури по коритото на Тунджа.Дребосъка остава по-локвите и после щъркелите чак не могат да отлетят....върви по-надолу към Дунавския ръкав.Ако не е почивните дни може да намериш и свободна сянка.
смятам да ходя другата седмица понеделник да нощуваме там и във вторник по някое време да се прибираме така, че се ще се намери свободно място. Отпускарите ще са се съсредоточили сабота и неделя. Ще залагам за шаван пък каквото стане. Ако има резултат ще пиша задалжително
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това ,че спада по 7-8см .е нищо,юли -август спада с по 50-70см. на денонощие,ще почнат да поливат.Дунавския е добре ,но от към гората ,дъбиците има голяма популация на стършели и не е много приятно ,даже опасно.Аз за това го и отложих ходенето и мислех Жребчево ,сянка имам достатъчно с мен.
Всичко може,но не всеки го можe.