Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

На риба около София
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: Къде кълве около София ?
Здравейте колеги,вчера бях на Петърч-шоколада,хванах 6-7 кг каракуди,2 по кило,4-5 около половинката и др.шамарчета.Рибите си плуват пак там,имат по-важна работа сега,отколкото да са в тигана!Не съм ходил там от 6 год,гьола е заприличал на блато,много е обрасъл,но има просеки от към река Блато за риболов.Плаща се по 2 лв на пръчка и рибите на килограм,но не запомних цените.Интересното беше,че цял ден захранвах с 2 пакета Сезони-ягода с коноп и 2 пакета Промикс-специал,рибата беше в шавара и хвърляше хайвер,хванах само 5-6 рибета на бял и торен до 17.30ч,когато започна направо гол след гол.Недаваше да се изправи плувката.Лових с основно 0.12 и повод 0.10,по-късно смених на 0.14 с повод 0.12 и куки 14 номер на фронтия.Духаше вятър и понеже често се налагаше да презамятам заради тръстиките с директия 6 метра по-късно минах на основно 0.16 и повод 0.12,плувка 1.5гр.Кум 18 ч се сетих,че в магазина за да ми закръглят сметката ми дадоха 2 пакетчета с варено жито и имах царевица останала от преди захраних и с тях и тогава доидоха големите каракуди.Наложи се да сменя куката с по-голяма заради няколкото изпуснати риби.Бях хвърлил и 1 тапа за щука,но нямах късмет.Опитах и навътре с мач и фидер,но дъното е много обрасло и нямаше смисъл.Това е от мен,направих си кефа,пуснах рибите/хареса ми/ утре пак сум там,но с бидон,решил сум да зарибявам 1 опоскан водоем и сега му е времето,преди още да си е хвърлила хайвера!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Здравейте!
За яз. Огняново някол чувал ли е нещо?
Да добавя малко инфо за Храбъсрко на 14.06.2009 дребни шаран чета няколко едри каракуди сом че маломерно ами това е дано да е полезно инфото.
На Огняново дава малки шаранчета до 1кг и каракуда около 0.200 до 0.500гр това е което хванахме ние на 13.6.2009radi_milushev написа:Здравейте!

- milanov84
- научил се да хвърля
На платеното на Богров на щека един шаран 3,5 кг, един амур 3,5кг и една каракуда 1кг за 3 часа... Три се откачиха, а имаше и едно животно, което въобще не усети, че съм го засякъл... Потопи, опъна ластика до край и изчезна с повода ми... 
До мен хванаха няколко шаранчета на щека и един амур над 5кг на дъно...

До мен хванаха няколко шаранчета на щека и един амур над 5кг на дъно...
такааа... и аз да се разпиша с малко инфо. Става дума за водоемчето на петърч. Бях там на 20-21. На 19 отидохме да захраним с 1 кофа царевица и като пристигнахме захранихме с още 2
. Времето както помните беше ужаснооо, гръмотевици светкавици каракудата пипаше единствено
. Но тъй като пренущувахме там (познава дълги години сина на собственика и бяхме заедно)! Към 11 часа ( в якия дъжд) звънеца се равихри и след като оплетохме 2 пръчки извадихме 1 шаранче 7,5кг (голичък) супер беше ама не и оправянето на 2те пръчки после. След това нищо цяла нощ (което не е типично за водоема, тъй като нощем там си дава стабилно). 11 часа на обяд на следващия ден като по часовни втори удър, още 1 шаранче и пак 7,5 само че този път с люспи
. Е това е от мен!ПП Има риба и то големи егземпляри, но трябва стабилна захранка с царевица и шоколадови вафли
!

-
- научил се да хвърля
така и неразбрах там дали даваха да се спи ??
- CERRUTI
- сериозен играч
Ами нека колегата да каже,ама при него е друго положението:mladenov написа:така и неразбрах там дали даваха да се спи ??
putpun написа:(познава дълги години сина на собственика и бяхме заедно)!

Ами твърдо не дават! Но както каза колегата при мен е различно 

На риба около София
Хора искаме утре да ходим с семейството на риба някъде в околностите на София и на разстояние до 50 км и по възможност да не е платено дайте идея ?
Respect.Peace&Love
-
- фен клуб-скобар
Re: На риба около София
Яз. Огняново.
Яз. Искър.
Яз. Искър.
Панчарево
-
- ще става разбирач
На Огняново,много хора малко риба..много лодки ,шамандури не е работа.Едва ли ще се насладите на релакс.saksi написа:Яз. Огняново.
Яз. Искър.
лобош
- MITKO70
- кандидат преподавател
А,то там е така ,но какво да кажем за Искъраfishingmania написа:На Огняново,много хора малко риба..много лодки ,шамандури не е работа.Едва ли ще се насладите на релакс.saksi написа:Яз. Огняново.
Яз. Искър.

Всичко може,но не всеки го можe.