Отново за гостите

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Трябва ли нерегистрираните потребители(гостите) да имат право да публикуват мнения?

Анкетата свършва на Вто Дек 14, 2004 6:45 pm

да
3
14%
не
15
71%
все ми е тая..
3
14%

Общо гласове: 21

Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Отново за гостите

Мнение от fixxer »

Във връзка с нашумялата напоследък тема дали гостите да могат да пишат във форума създавам следната анкета, на базата на която ще бъде разрешен проблема завбъдеще. Анкетата ще бъде активна 2(две) седмици, през които Вие потребителите ще трябва да решите как би било по-добре. Наслука!
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Добре де , тва регването и писането убава работа ама те се нещо ме гложди под лъжичката : що не земеш да направиш във профила секой да си определя дали иска ранг или не ? Те представям си се регнат обаче ранга си стои от долу значи требва да се впиша:
"П.И. след десетото менение не гледайте отдолу , не е верно "

:D
Ма съвсем нов...

Re: Отново за гостите

Мнение от Ма съвсем нов... »

fixxer написа:Във връзка с нашумялата напоследък тема дали гостите да могат да пишат във форума създавам следната анкета, на базата на която ще бъде разрешен проблема завбъдеще. Анкетата ще бъде активна 2(две) седмици, през които Вие потребителите ще трябва да решите как би било по-добре. Наслука!
Ей...сладури...нямам нищо против да се регистрирам! Ми така или иначе мисля сериозно да ставам риболовец! :D Ама никнейма ми е повече към небето насочен....другата стихия... :D
Ма съвсем нов...

Наслука...

Мнение от Ма съвсем нов... »

Ето ме.. :D
Макар и лаик... :D
Наслука колеги...!
IKAR
новобранец
новобранец

Re: Наслука...

Мнение от IKAR »

Ма съвсем нов... написа:Ето ме.. :D
Макар и лаик... :D
Наслука колеги...!
Май не успях с регистрацията...
но ето ме наистина...
Изображение
Я ЯК! Изстебитель! Мотор мой звенит. Небо моя обитель...
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Аз ще ви кажа нещо друго. Гласувах за правото на нерегистрираните. Причината е следната. Аз като любознателен индивид с живи интереси посещавам най-различни сайтове, пък да говорим и само за риболовните, те са доста. Представете си разглеждайки някой форум виждате в себе си ценно мнение и ако не се регистрирате не може да го дадете? Аз не бих се регистрирал навсякъде за да мога да давам мнения. Друга причина е че този форум не е спецялизиран за особенно интелигиентни и учтиви екземпляри. Също така "кръчмарските" изрази и лични нападки иидват не само от нерегистрираните потребители. Уважавам мнението на всички колеги!
CGR

Мнение от CGR »

Az glasuvah s "NE".

Naistina vseki mozhe da rugae i obizhda i pod registrirano ime, no pone shte namalejat sluchaite v koito njakoj si s cel da ne go identificirat se vkljuchva s porednoto si novo ime i si izrusva prostotijata sreshtu teb.

A, na teb, na kojto ti e jasno che ima 4-5 choveka koito chetat i izrazjavat mnenija, ostava da gadaesh tova ot A, B, C, D ili E idva.
radoslav
новобранец
новобранец

Мнение от radoslav »

Аз гласувах с НЕ :!: Мисля,че трябва да се регистрираме няма да обяснявам защо.
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Въпреки всичко на мен форума ми допада повече от този в ribolovec.com например. Там съм регистриран много отдавна, но не съм написал нито 1 мнение и не съм питал никога нищо. Защо ли? Защото там на влизане трябва да се сложи аплет "ФОРУМ САМО ЗА ПРОФЕСОРИ И СЪСТЕЗАТЕЛИ ПО РИБОЛОВ". Предпочитам си този понякога вулгарен и нецензурен и просташки форум, нищо че съм с висше образование.
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Именно, не е интересен а мненията са цели поеми написани на чужд език
Аватар
Офицер
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Офицер »

И друг път съм давал мнение по този въпрос но сега гласувах гостите да не могат да дават мнения. Който иска - да разглежда колкото му е кеф, а ако иска да дава мнение да се регистрира - не боли уверявям ви. Относно вулгаризмите и цинизмите, от които форума заприлича на долнопробна кръчма съм на мнение, че модераторите и администратора трябва да вземат съответните мерки - заличаване на регистрация.
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Опааа! Допуснах малка грешка - вместо с ДА гласувах - НЕ. Бих помолил Фиксер, ако това е възможно да коригира резултата.

Склонен съм да се съглася с Бобсана. Всеки може да се регистрира и да дава безумни мнения. Ще си регистрирам 20 пощи и съответно 20 потребителя във форума. Чудно ... така ще мога да си споря сам със себе си. :D

Голяма част от гостите изписват собствените си имена, а това е доста по - стойносттно от някакви псевдоними.....

Доста от гостите са хора, случайно влезли в някой интернет клуб и дори нямат мейл. За да дадат едно мнение, им трябва поредица от регистрации което за някой е сложна операция.
Аватар
Офицер
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Офицер »

Какво ще е решението на администратора по вече приключилата (надявям се) анкето :D
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

както съм написал в началото, това ще се определи от вашите гласове и както се вижда явно нерегистрираните потребители няма да имат право да пускат теми/съобщения във форума :roll:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

На мен ми е све едно за гостите, но форума със сигурност ще е по-скучен.
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”