6туката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

rumeikoo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

6туката

Мнение от rumeikoo »

колеги нйакои ловил ли е голиама 6тука на морун ,ина какво ако да
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от toshe68 »

Здрасти колега!
Миналата година хванах една щука 3.200 кг. на дънен монтаж и на каракудка. Това ми е най-голямата там. Другите, които съм хващал на Морун са между кило и две, като по-малките щуклета съм ги пускал обратно. Стария арендатор при напускането на гьола е вършал яко с мрежите и сега, при новия, не съм чул някой да е хванал по-голяма, но вероятно има... Мои приятели с лодка и с блесни MEPS 4 преди 20-тина дена хванаха общо 18 щуки пак от тоя калибър. Дано съм ти полезен с инфото и наслука!!!
vaskonay
новобранец
новобранец

МОРУН

Мнение от vaskonay »

toshe68 написа:Здрасти колега!
Стария арендатор при напускането на гьола е вършал яко с мрежите и сега, при новия, не съм чул някой да е хванал по-голяма, но вероятно има... Мои приятели с лодка и с блесни MEPS 4 преди 20-тина дена хванаха общо 18 щуки пак от тоя калибър. Дано съм ти полезен с инфото и наслука!!!
ОТ КОГА Е НОВИЯ АРЕНДАТОР? ПАК ЛИ Е 5лв. НА ЧОВЕК?
И Рибар съм и Ловец съм.......
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от toshe68 »

Новият арендатор е от тая година....не знам точно от кой месец, но от местните знам, че не е зарибявал много-много. Иначе таксата си е пак 5 лв. на човек без ограничение на пръчките. Долу до бариерата е направено нещо като кафене-има безалкохолни и студена бира и в жегата се ядва ...Дава и голям толстолоб, ама трябва яко захранване за да ги събереш на едно място. Шаран има, но инцидентно дава по-големичък а малките(от предишния арендатор) са вече около половин кило някъде. Същото важи и за пастървата. :smt117
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”