Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

6туката
Модератор: sapuna
- toshe68
- новобранец
- Обратна връзка:
Здрасти колега!
Миналата година хванах една щука 3.200 кг. на дънен монтаж и на каракудка. Това ми е най-голямата там. Другите, които съм хващал на Морун са между кило и две, като по-малките щуклета съм ги пускал обратно. Стария арендатор при напускането на гьола е вършал яко с мрежите и сега, при новия, не съм чул някой да е хванал по-голяма, но вероятно има... Мои приятели с лодка и с блесни MEPS 4 преди 20-тина дена хванаха общо 18 щуки пак от тоя калибър. Дано съм ти полезен с инфото и наслука!!!
Миналата година хванах една щука 3.200 кг. на дънен монтаж и на каракудка. Това ми е най-голямата там. Другите, които съм хващал на Морун са между кило и две, като по-малките щуклета съм ги пускал обратно. Стария арендатор при напускането на гьола е вършал яко с мрежите и сега, при новия, не съм чул някой да е хванал по-голяма, но вероятно има... Мои приятели с лодка и с блесни MEPS 4 преди 20-тина дена хванаха общо 18 щуки пак от тоя калибър. Дано съм ти полезен с инфото и наслука!!!
МОРУН
ОТ КОГА Е НОВИЯ АРЕНДАТОР? ПАК ЛИ Е 5лв. НА ЧОВЕК?toshe68 написа:Здрасти колега!
Стария арендатор при напускането на гьола е вършал яко с мрежите и сега, при новия, не съм чул някой да е хванал по-голяма, но вероятно има... Мои приятели с лодка и с блесни MEPS 4 преди 20-тина дена хванаха общо 18 щуки пак от тоя калибър. Дано съм ти полезен с инфото и наслука!!!
И Рибар съм и Ловец съм.......
- toshe68
- новобранец
- Обратна връзка:
Новият арендатор е от тая година....не знам точно от кой месец, но от местните знам, че не е зарибявал много-много. Иначе таксата си е пак 5 лв. на човек без ограничение на пръчките. Долу до бариерата е направено нещо като кафене-има безалкохолни и студена бира и в жегата се ядва ...Дава и голям толстолоб, ама трябва яко захранване за да ги събереш на едно място. Шаран има, но инцидентно дава по-големичък а малките(от предишния арендатор) са вече около половин кило някъде. Същото важи и за пастървата.