Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Факийски мушмороци
Факийски мушмороци
Днес по ирония на съдбата почивах,а аз като почивам в къщи не седя.Отдавна не бях посещавал река Факийска и днес ми се отдаде възможност за това.Не станах много рано(домързя ме).Пристигнах към 9.00 на реката и веднага погледнах от високо във вира,и какво да видя , някви кленчета се разкарват на повърхноста.Прийсками се да размахам спининга ама днес бях решил да ловя на леко.Разположих се както си требе,захраних но малко ,че все пак реката е маловодна и рибата се плаши и си седнах на дупето в очакване на първия удър.Първи удър-Слънчак,втори удър - Слънчак.АААА таня няма да я бъде,но след това всичко си тръгна както си требе.ЗАпочнаха да излизат Обичайните за реката морунажчета,накоя друга бабушка и средни кленчета.

Към обед кленовете се разшаваха стабилно и на почти всяко подаване имах риба невпечатляваща с размера си но явно едрите отдавна са изядени. Това лятно маловодие и тея бастуни дето постоянно копаят реката няма да доведе до нищо хубаво.В момента се прецаква един от няй добрите вирове в района на Раков дол.Инък от излета съм много доволен поради факта че никога не бях хващал толкова кленчета от един вир.След обед се опитах да поспинингувам по разни познати местенца ама това маловодие е довело до затревяване и заблатясване на реката и нищо не се получи.ето и крайният резултат.

Това е от мен......Засега де.

Към обед кленовете се разшаваха стабилно и на почти всяко подаване имах риба невпечатляваща с размера си но явно едрите отдавна са изядени. Това лятно маловодие и тея бастуни дето постоянно копаят реката няма да доведе до нищо хубаво.В момента се прецаква един от няй добрите вирове в района на Раков дол.Инък от излета съм много доволен поради факта че никога не бях хващал толкова кленчета от един вир.След обед се опитах да поспинингувам по разни познати местенца ама това маловодие е довело до затревяване и заблатясване на реката и нищо не се получи.ето и крайният резултат.

Това е от мен......Засега де.
Re: Факийски мушмороци

Аре стига бе Румци! Аз веднъж да отида на сладководен и ти веднага некви съмнения.
Станала е грешка.Каридата е героя.
Я си цъкам морския.
Станала е грешка.Каридата е героя.

Я си цъкам морския.
Последно промяна от карид на Сря Юли 01, 2009 7:45 pm, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
Какво ти пука,важното е риболов да ставакарид написа:Станала е грешка.Каридата е героя.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- каридата
- учете се от него
Така става като има двама рибари на един комп. 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

-
- сериозен играч
А на спинига нещичко..... 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
арно ,арно 

- каридата
- учете се от него
Веско ,като писах по горе,спининг по реката е невъзможен в момента.ПОне там кадето бях.А на спинига нещичко.....
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm: