Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кеф на платено
Кеф на платено
Поради голямото безрибие което е обхванало водоемите около Бургас реших и аз да отида на платено -Суходол.Пристигнах на язовира точно в 6:30 и заварих 7 коли преди мен
не знаех ,че е толкова вървежен ,както и да е намерих си удобно местенце и се заех с подхранката ,хвърлих два пръта на дъно и мача ето го и водоема:

към 7 и нещо хванах първия шаран ,като бях приятно изненадан от силата с която се бори за да спаси кожата -да ама мача не прощаваа

хубавец към двата килограма и от там се почнаха удари през около 15 мин. като естествено имаше и моменти на застой ,но като цяло се получи хубав и динамичен риболов ,като на два пъти влизах във водата за да гоня пръта ,емоциите с тези диваци са големи дърпат като за последно.Приключих към 14 часа с 5-6 шарана между 1-2,5 кг.и още десетина пуснати половинки.

съжалявам за снимката ,но като ги изсипах от живарника и заскачаха ,като луди затова са малко омуфкани,отделих си 3 от тях и по живо,по здраво към къщи цената е 3 лева за шарана и май 1 за таранка ,такса 2 лева на пръчка .Като цяло съм много доволен и макар ,че не съм привърженик на платеното сигурно пак ще отида .

към 7 и нещо хванах първия шаран ,като бях приятно изненадан от силата с която се бори за да спаси кожата -да ама мача не прощаваа

хубавец към двата килограма и от там се почнаха удари през около 15 мин. като естествено имаше и моменти на застой ,но като цяло се получи хубав и динамичен риболов ,като на два пъти влизах във водата за да гоня пръта ,емоциите с тези диваци са големи дърпат като за последно.Приключих към 14 часа с 5-6 шарана между 1-2,5 кг.и още десетина пуснати половинки.

съжалявам за снимката ,но като ги изсипах от живарника и заскачаха ,като луди затова са малко омуфкани,отделих си 3 от тях и по живо,по здраво към къщи цената е 3 лева за шарана и май 1 за таранка ,такса 2 лева на пръчка .Като цяло съм много доволен и макар ,че не съм привърженик на платеното сигурно пак ще отида .
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Re: Кеф на платено
Колега,условията като за платено са повече от добри а и риба се вижда че има.Леко ти завиждам за добрата дестинация и поздрави за улова и приятното изкарване !М№
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
-
- сериозен играч
Браво ,браво направо ме кефите
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- и господ не е толокова добър
Хубав риболов.Само ма съмняват цените за килограм на рибата

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
E днеска плащах вярно ,че тънко ама това му е хубавото
Супер шарковци! А се чудехме къде да ходим през забраната 

- flyester
- разбира нещата
Хубав излет , колега 

-
- и господ не е толокова добър
Навсякъде искат 7-8лв,та затоваzografa написа:E днеска плащах вярно ,че тънко ама това му е хубавото

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk написа:Навсякъде искат 7-8лв,та затоваzografa написа:E днеска плащах вярно ,че тънко ама това му е хубавото
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=25267
ето и от други хора които не познавам
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за излета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!