Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Качествени чепарета
Гоня Его или рекорди,кокто искаш го разбирай,и по точно да се разбере,че няма трудно има и по-трудноrunner написа:Моряка написа:Аз съм фен на малките куки вързани здраво![]()
С това, дето си го показал, какво ловиш? Много дребно ми се чини нещо.
Да не се пробваш коя е най-малката кука, която можеш да вържиш
![]()
![]()
И за куката нещо.....Защото аз им слагам права бяла, морска, обикновенна.

А сега де? 

Амии занаят, кво да правиш.Да съм станал зъболекарМоряка написа:ти де се изгуби?

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На какво се дължи това, че колкото пъти ходя за гюмюш, цял пасаж се върти около чепарето и само го гледа. Никога не съм хващал пълно чепаре
(Пълен аматьор)
Слагам парченца гюмюш, морски , бял и белени скариди и т.н .... ама не ще. Ползвам от онези зелените чепарета с ламе.

На същото това,че колкото пъти ходя за илария виждам пасажите,виждам и отделните екземпляри,виждам рибата как гони бомбардата и не взема.Не и се яде,а и се ...felippemassa написа:На какво се дължи това, че колкото пъти ходя за гюмюш, цял пасаж се върти около чепарето и само го гледа. Никога не съм хващал пълно чепаре(Пълен аматьор)
Слагам парченца гюмюш, морски , бял и белени скариди и т.н .... ама не ще. Ползвам от онези зелените чепарета с ламе.
Зарганолог
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако може ми кажете кусурите на това (чепаре)

- 1000n
- разбира нещата
Ами аз си мисля, че перушината или ламетата трябва да стоят по прибрани около куката, а не да наподобяват мухички, както се е получило с петата кука от ляво на дясно.felippemassa написа:Ако може ми кажете кусурите на това (чепаре)![]()

- 1000n
- разбира нещата
А и още нещо исках да кажа. Ако чепарето не хваща риба, причината може да е в това, че влакното е по-дебело или пък куките са неподходящ размер за рибата, която върви на момента. Например аз миналия месец бях във Варна и лових с чепарета с по-големи куки. Рибата основно беше дребна граца и гюмюш, които изобщо не хващахfelippemassa написа:Ако може ми кажете кусурите на това (чепаре)![]()

еее, най-после СИ КУПИХ- ПРОСЛОВУТАТА FISH SKIN!!!!! Чесно много-интересен материал ,от начало си мислиш ,че нещо не е наред но като се вгледаш и асимилираш- мамка му това е много-атрактивно.Не се притеснявайте в магазина имат доста.Аре сега давайте идеи кво праем с таа кожа и като как се правят чепаретата УБИЙЦИ с тая кожа щото требе да сум номеро уно фактически ....
-
- новобранец
лефи, и аз си купих,що не каза по-рано за този магазин, баси тоя пич направо ми скри топката....не предполагах ,че може да видя такова нещо- прав си ,че яко ще бръкне в г..а на много хора .спирам да не стане ..... а колкото до кожата -добра е,тънка и лесно се работи ,ааааа, чака ли са матрица и ще пуснат готови нарязани . в понеделнек ще пусне и светеща боя за чепарета.утре ще ходя към Ш абла ще пиша какво там
до Бриколаж
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
На това му викаме точна информация.lefi написа:до Бриколаж

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
абе след Бриколаж -посока север ,възраждане,към франгата,срещу ветеринарната лечебница .сега капиш....