Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Крапец
Модератор: sapuna
-
- новобранец
яз. Крапец
Здравейте Колеги ,
Много Моля за малко инфо относно яз. Крапец намиращ се м/у Ловеч и Севлиево ?
Смятам да прекарам там уикенда и се интересувам какво излиза и на каква стръв . Имайки предвид че съм с 3 пръчки , 2 дънни и една на плувка !!!
Предварително Много ви благодаря !!!
Много Моля за малко инфо относно яз. Крапец намиращ се м/у Ловеч и Севлиево ?
Смятам да прекарам там уикенда и се интересувам какво излиза и на каква стръв . Имайки предвид че съм с 3 пръчки , 2 дънни и една на плувка !!!
Предварително Много ви благодаря !!!

Последно промяна от aditheboss на Сря Юли 01, 2009 10:06 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: яз. Крапец
излиза предимно каракуда-торен червей и жито,на дънните на пружина и стиропор.Има също и бяла риба,костур,шаран ама мн рядък.И доста слънчевки.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
-
- новобранец
А захранка на промикс универсал върши ли ми работа ???
-
- вече хвърля и на тежко
Би трябвало да ти свърши работа.Ако съм свободен може и аз да прескоча до там.Ако не си се ориентирал предварително за някое място иди в Преломския ръкав ида се настаниш на това местенце ако е свободно

Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
- kluna_
- научил се да хвърля
Аз бях там на 13 и 14 юни и може да се каже, че трагедията беше пълна!! НО обаче 2 седмици преди това пак бях там и доста добър улов имах (едри таранки и то доста, а някой и кам кило) за хищник нямах време, ама около мен ловяха смадок на на живо рибе и на силиконови туистери от лодки - и те доста добре се справиха особено през нощта. Така, че пожелавам ти успех - язовира е много красив и си заслужава дори само за излет да се отиде там, а и не е лошо да си вземеш някой литър ракия, защото нощем е доста студено
Ще чакаме снимки.....

-
- новобранец
Много Благодаря за инфото !!!