Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

риболов на карагьоз
- gogo3
- вече хвърля и на тежко
риболов на карагьоз
06.08.06 ходихме за карагьоз с лодката.в 5.00 излязохме и застанахме малко след вълнолома.мятахме на чепарета и като се започна :по 3-4 хамсии и по 1-2 карагьоза наведнъж (хамсиите отделно де )и така до 10.30 когато 4овека с които бяхме му се скъса чепарето и отидохме до морска гара да си купи ново .и тъкмо когато излизахме и една гумена лодка срещу нас ,полиция . казват 4е щяло да има състезание по плуване и да сме били влезли по-късно или изобщо да не сме излизали .състезанието шяло да продължи до 13.00 и ние дотогава да сме чакали някаде по брега
и ние отидохме до брега на петрол за илария.нищо не хванахме и към 11.30 по брега на галата заобиколихме и минахме вълнолома
и като се започна карагьоза стояхме до 14.00 и си тръгнахме тримата аз с 10 карагьоза и 20 хамсии дядо ми с 20 карагьоза и 1 кило хамсии и другия 4овек с 6 карагьоза и 20-25 хамсии
аз ловях на 4ерно зелено чепаре и затова не хванах мн хамсия но все пак сам доволен от приличния улов.
карагьоза беше с размери между 20-35 см.,а тея големите мн яко дърпат

и ние отидохме до брега на петрол за илария.нищо не хванахме и към 11.30 по брега на галата заобиколихме и минахме вълнолома
и като се започна карагьоза стояхме до 14.00 и си тръгнахме тримата аз с 10 карагьоза и 20 хамсии дядо ми с 20 карагьоза и 1 кило хамсии и другия 4овек с 6 карагьоза и 20-25 хамсии
аз ловях на 4ерно зелено чепаре и затова не хванах мн хамсия но все пак сам доволен от приличния улов.
карагьоза беше с размери между 20-35 см.,а тея големите мн яко дърпат