сом на Цонево?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

schMATKA
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

сом на Цонево?

Мнение от schMATKA »

каня се тези дни да ходя на Цонево без лодка за сом (с въдици от брега около Аспарухво), въпроса ми е дали има смисал и каква стръв ще е наи-подходяща?Идеи за хитринки приемам всиакакви :D
Аватар
gogo3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gogo3 »

има легенди 4е преди Цонево е бил град които е залят от близката река .всички хора са загинали а малките сомчета от реката за се превърнали в големи 250-300 кг зверове .има хора които разказват 4е преди време двама приятели се гмурнали а големи яз. с камера .когато достигнали дълбочина от 10-15 м човекът с камерата из4езнал а приятеля му намерил само камерата на дъното .тои я взел и излязал на сушата .след като се прибрал в тях прегледал записа и видял че другаря му докато си плувал след него ,го е нападнал сом .
на записа се виждало 4е под водата видимоста е около 2-3 м напред и по едно време се чъли викове и само една голяма паст.човекът бил изтървал така камерата че тя записала цялата гледка,как сома го захапва и отняса на някаде в бърлогата си и го разкъсва на две парчета:животното го е захапало отстрани и там кадето е бил захапан мощната уста на сома разчупва на две горкия човек които повече никои не видял

е това е всичко .от тук ти си реши дали искаш да ловиш риба или не :) :roll: :roll: :toimonster:

направи си сам изводи какво стръв да ползваш(аз ти препоръчвам човешко месо.така и така сометата са свикнали на човечета де :wink: :)
schMATKA
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от schMATKA »

аз сам втория гмуркач :!: за това се чудя как да хвана сома които изяде приателя ми ,че ключовете за колата останаха в джоба на изядения HELP HELP HELP :P :P :P
които го може го може
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

gogo3 написа:има легенди 4е преди Цонево е бил град които е залят от близката река .всички хора са загинали а малките сомчета от реката за се превърнали в големи 250-300 кг зверове .има хора които разказват 4е преди време двама приятели се гмурнали а големи яз. с камера .когато достигнали дълбочина от 10-15 м човекът с камерата из4езнал а приятеля му намерил само камерата на дъното .тои я взел и излязал на сушата .след като се прибрал в тях прегледал записа и видял че другаря му докато си плувал след него ,го е нападнал сом .
на записа се виждало 4е под водата видимоста е около 2-3 м напред и по едно време се чъли викове и само една голяма паст.човекът бил изтървал така камерата че тя записала цялата гледка,как сома го захапва и отняса на някаде в бърлогата си и го разкъсва на две парчета:животното го е захапало отстрани и там кадето е бил захапан мощната уста на сома разчупва на две горкия човек които повече никои не видял

е това е всичко .от тук ти си реши дали искаш да ловиш риба или не :) :roll: :roll: :toimonster:

направи си сам изводи какво стръв да ползваш(аз ти препоръчвам човешко месо.така и така сометата са свикнали на човечета де :wink: :)
:D :D :D :D :supz: Ей ше ме уморите от смях...Че и викове под водата се чули...Яко :D :D :D
mic
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от mic »

Ти колко пъти си се гмуркал в Цонево?Сомът е изклю4ително страхлива риба!
mic
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от mic »

Друго казват гигантските Николаевски шарани!А може би си пробвал и толстолобите с фиидер плетено и пружина със стереопор?
schMATKA
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от schMATKA »

аз какво питам а какви отговори получавам не е истина :cry:
които го може го може
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от toshe68 »

В Цонево има и слънчаци-стръвници! Един ми отхапа част от петата докато си миех краката....добре, че един приятел ме издърпа на брега!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”