руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
botushko
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от botushko »

bai_spas написа:Момчета известен период от време ще бъда доста зает и явно завършването на база Созопол ще се забави.Затова реших да кача това,което съм направил до тук или още по две локации на Дунав,Марица и Тунджа.И по тях има още какво да се прави,но може да се играе и да се тестват.Променил съм и дизайна като на бета 5.Вкарал съм попово прасе за стръв на речен кефал и съм направил кротушката да става на живец.Има и някои други дреболии,но тях ще ги видите по време на игра.
Желаещите да я пробват могат да я дръпнат от тук :arrow: ЦЪК
Играйте и пишете,аз следя форума и ще се старая да отчитам всички желания,за да направим нещо наистина добро!
Наслука!! :smt023
Добре е играта,мен ме радва . Има някой малки бъгове и грешки,но като цяло върви добре. На мен ми излиза оная известна на всички грешка само когато излиза нова забрана за риболов и от 22:50 прескача на 23:10 ,сещаш се . Другото кофти е ,че поради липсата на повече бази, може би ,ботовете са по 30-40 на всяка от 4-те,някои по 50-ти 60-ти разряд ,за това не можах да спечеля тур за щиповка :) Те ловяха по 200 грама. И още нещо дребно - като запишеш някаква риба в бележника пише : Бабушка 1890 грама " Ъловена " еди къде си . Иначе добра работа,продължавай все така :)
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

botushko написа: И още нещо дребно - като запишеш някаква риба в бележника пише : Бабушка 1890 грама " Ъловена " еди къде си . Иначе добра работа,продължавай все така :)
Благодаря за оценката!! Да,прав си,допуснал съм правописна грешка при писането на превода.Не е проблем да я оправиш сам.Отваряш с "Notepad" текстовия файл "Text.txt",който се намира в папка Data > Text > Russian и го редактираш.Строфата "Ъловена" е под номер 409,поправяш на "Уловена",запазваш с Ctrl + S и си готов.А що се отнася до другата грешка,така е,дава си я и в оригиналната версия,за сега не съм разбрал защо.Да се надяваме,че с общи усилия ще я открием.
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Valtron
новобранец
новобранец

Мнение от Valtron »

Здравейте и браво на този който е направил бг рибалка.Много е добра ...
Аватар
pey4o
новобранец
новобранец

Мнение от pey4o »

някой може ли да ми каже как се тегли от: http://ifolder.ru/12890870 благодаря предварително.
Vanel
новобранец
новобранец

Мнение от Vanel »

След като влезеш натискаш (дополнительной рекламы) избираш си сайт от изписаните там.След като си вече в сайта изчакваш 30-40сек.излиза ти надпис.
След това те връща в първия сайт и .........теглиш
2/3 от земята е вода
Valtron
новобранец
новобранец

Мнение от Valtron »

Някой играе ли още бг рибалка 2.0?
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

Ас играя но 2.2.1.4 версията ! :)
!!!НАСЛУКА!!!
Valtron
новобранец
новобранец

Мнение от Valtron »

2.2.1.4 българска ли е версията..
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

Ми не е бг версия но има бг превод който ти си го поставяш... :)
!!!НАСЛУКА!!!
goti81
новобранец
новобранец

Мнение от goti81 »

здравейте имам един голям проблем играя от около месец и натрупах доста раэряд и рубли и изведнъж стартирам си играта и вече не иска да ми трагва с това име и ми дава rf 2.0.exe has encountered a problem and needs to close.we are sorri for the inconvenience.и не иска да ми трагне Моля помогнете ми.
Аватар
forest
новобранец
новобранец

Мнение от forest »

Има ново ОБНОВЛЕНИЕ 2.3.0.0 Beta 6
Оправени са някои бъгове, и има две нови мн хубави бази "озеро Лабынгкыр " и "Хопёр " най вече озеро Лабынгкыр, но за да се отиде там се иска разряд 45 . Има и други неща (за тях четете в Руския сайт) Можете да дръпнете обновлението от руския сайт, или от тук http://depositfiles.com/ru/files/r58kv170a
За да го качите обаче, трябва да имате качено 2.2.1.2 , 2.2.1.3 , 2.2.1.4 , 2.2.1.5 , 2.3.0.0 Beta 2 , 2.3.0.0 Beta 3 , 2.3.0.0 Beta 4 и 2.3.0.0 Beta 5 :D :D :D
Наслука!!
P.S. Има и някои много интересни нови риби и един гущер :o

Изображение Изображение Изображение Изображение
Valtron
новобранец
новобранец

Мнение от Valtron »

A какво стана с бг рибалката ?
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Еми Спас пусна това което е направил до момента, каза човека че му е ангажирано времето сега и не може много да се занимава.Лято е все пак.Аз мога да добавя няколко бази, които са готови и проверени.По принцип в средата на лятото много няма време за тази занимавка.Предполагам като дойде есен ще сме много по-активни всички :)
Изображение
gabuuu
новобранец
новобранец

Мнение от gabuuu »

първо здравейте за първи път поствам в този форум но иначе го следя ако може спас да сложиш на българския риболов и язовир батак река струма и река лом или поне батак и струма ако за лома ти трябва помощ да ти кажа каде се намира какво се лоби и т.н само дай скайп моя е gabu_97 :)
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Най добре играта е до обновление 2.2.1.5 лично аз съм така и няма да слагам повече обновления
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”