Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Информация за р.Марица
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Информация за р.Марица
Някой да има информация за р.Марица дали е много мътна , става ли за спининг защото сме решили почивните дни да я посетим около Пловдив .
Re: Информация за р.Марица
По добре недей да я посещаваш.Ще останеш разочарован.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
М'дааа....
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Соте,Ники ми има телефона,ще ви упътя по кои места да пообиколите.И Марица винаги се отблагодарява на упоритите.Това е Велика река.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
Бат' Ицо е прав!До като не се провери намясто дава или не,не може да се каже.Във всеки един момент реката може да промени нивото си,както и бистротата,от което знаете,зависи активността на рибата.Но мисля че капо няма да си тръгнете.Пожелавам ви наслука!butnik написа:Соте,Ники ми има телефона,ще ви упътя по кои места да пообиколите.И Марица винаги се отблагодарява на упоритите.Това е Велика река.
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
През изминалата седмица имам два излета със спининг след работа по за час и половина. Без кефал не съм се прибрал, доста удари и един откачен /нямах кеп/. Района след "германеца" на северния бряг във мътна и придошла от от дъждовете вода. Сигурно воблерите ми са за "лоши " условия. 

-
- новобранец
колега при нас в Свиленград има доста добри места за спининг почти никога не се прибираме без риба иска се търпение и късмет разбира се имаме доста посетители от Пловдив..sote написа:Някой да има информация за р.Марица дали е много мътна , става ли за спининг защото сме решили почивните дни да я посетим около Пловдив .