Списък на гадните язовири

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от zarganski »

:smt023 поздравявам Ви, че мислите така колега. Това е начина , за съжаление ще стане така и в България след има-няма 30 години...
Само че, тогава ще ни е само до диви местности... Щото няма да останат.
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

И какво му е лошото да спиш на земята :roll: Аз легло си имам и в къщи.Когато съм на водоем за мен няма нищо по- хубаво от това да легна под открито небе.Това е истината.А не да се забия в някакво си бунгало и до мен да свири музика от ресторант.Между другото на състезанията по риболов на шаран съзтезателите да не спят в бунгала.
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

:smt038 :smt038 :smt038 Колега Кроки,ако всички арендатори бяха като теб,тая дискусия нямаше да се води.А като приключиш благоустрояването и развъдиш големи шарани/естествено разрешиш и връщането им обратно/ обади се веднага ти ствам клиент,нищо че съм от Перник-Пловдив ми е на има няма 200км.Поздрави!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ето,това вече е друга работа,най-после се намериха колеги който знаят за какво става въпрос.Що се отнася до големите шарани,аз и сега ги имам във язовира,но просто незнам какво става,нещо неще да пипа.Има една група от Асеновград,редовно са при мен,дори вчера сутринта дойдоха в 3 часа ,и бързаха като луди,но така и не разбрах дали са хванали нещо,защото така се напихме че още съм пиян.Умешленно не казвам язовира,зада не гракнат някой хора,че си правя реклама.Незнам колеги,но нещо става.Земетресения ли има,що ли просто рибата като чели не се храни.Прави ми впечатление че водата е много жълто - зелена,и явно че планктона тази година е повече от предишните,и сигорно се дължи на високите температури.Asenfisherman ,що се отнася до това каквото хванеш да го пускаш,то и сега няма проблем да идваш и да ловиш и пускаш рибата обратно,така че ако имаш желание,просто ми се обади и нямаш проблем,щом е за спорта няма и да плащаш дори.Ще ти пусна ЛС със моя номер.Що се отнася до колегата дето пише за германия,го съветвам той да отиде и да разбере как се лови там и колко се плаща,защото празни прикаски всеки може да говори,така че колега
olpi не се излагай,и не говори за германия,поне да беше споменал нещо за албания та да хване ДЕКИШ.Хайде със здраве,и много риби да хванете.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
olpi
новобранец
новобранец

Мнение от olpi »

Прегледай добре това което съм написал.Поста ми е изцяло в твоя подкрепа,и примера с Германия го давам на колегата който твърди че в Америка се плаща само 30.Ами аз съм бил в Германия ,ловил съм ,плащал съм ,така че съм наясно.Малко взе да се палиш и да не разбираш кой е на твоето мнение и кой не.
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Krokibg написа:Що се отнася до големите шарани,аз и сега ги имам във язовира,но просто незнам какво става,нещо неще да пипа.
Асен като ти се обади говорете за двама :wink: Няма страшно за шараните, ще дойдем, ще ги преброим, ще ги снимаме и пак ще си плуват на свобода :P
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

olpi,извинявам се,обаче така си го написал,без да визираш на кого го пишеш,че съм се объркал.Благодаря ти за подкрепата,и нека повечето колеги да разберат по бързо,че това което говорим е самата истина,без значение дали им харесва или не.По същата причина,дайте да затворят всички магазини,защото тези който са ги отворили са сложили ужасни цени.КОЛЕГИ РИБАРИ,КОЙТО НЕ НИ ОБИЧАТЕ НАС АРЕНДАТОРИТЕ,СИГУРНО И НЯКОЙ ОТ ВАС ИМАТ НЯКАКЪВ БИЗНЕС,ЗАТВОРЕТЕ ГО ВЕДНАГА ЧЕ ИМА ХОРА НА КОЙТО ТОВА НЕ ИМ ХАРЕСВА,СЪЩО КАКТО НА ВАС НЕВИ ХАРЕСВА ЧЕ НИЕ СМЕ АРЕНДАТОРИ.Еиииии,страшна простотия измислих,но какво да се прави,старите хора казват,ДУМАТА ДУМА ОТВАРЯ.

http://www.***.com,както съм казал и в по предни мой постове,аз съм много сериозен човек и след като кажа нещо си държа на думата.Разберете се със Асен и идвайте,нямате проблеми.

Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Krokibg написа:КОЛЕГИ РИБАРИ,КОЙТО НЕ НИ ОБИЧАТЕ НАС АРЕНДАТОРИТЕ..........
Аз, арендаторите като теб ги харесвам, щото са стопани, ама какво да кажем за арендаторите на Жребчево, Пясъка, Тополница.....
Това бизнес ли е или нещо друго ........
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Олдмен,пясъка никога не е бил под аренда,а го бяха дали на един боклук Полк.Христозов за промишлен риболов - за военни цели.Та въпросния човек беше направил един огромен списък със язовири който да вземе със номера че ще храни със рибата поделенията,а ген.Вакъвлиев му стоеше гръб и докато не пенсионираха въпросния гръб,никой нищо не му правеше защото ги беше страх( държеше Тракиец,Брягово,Пясъчник,Леново и някой други за които в момента не се сещам,и още държи яз.Мечка).Аз едвам успях да спася моя язовир и то благодарение на това че не съм кой-да е и човека се уплаши като му казах че денонощтно ще вървят хора след него и ще снимат какво прави и къде продава рибата.В момента язовира не е на никой,само базата на полковника се приватизира и то я купи човека който купи и сладководно рибовъдство,няма да споменавам имена но само ще кажа за ВАША информация че колкото по-бързо на въпросния човек му се уредят нещата,толкова по бързо Яз.Пясъчник ще бъде напълнен с риба и постоянно зарибяван.Повярвайте ми това ще стане за ваша и моя радост,защото и аз съм рибар като вас нищо че имам доста хубав язовир и аз обичам да ходя напред,назад за риба па ако ще това да е и на ЛУНАТА.В момента на Пясъчник има няколко човека(Митьо "Брадата и т.н ),който бяха около Полковника,и продължават да говорят че язовира го доржат но това е лъжа и пускат постоянно мрежи,ВСЯКА НОЩ. За другите споменати от тебе язовири незнам нищо по простата причина че не съм ходил на тях,тъй като съм намерил начини да си чеша рибарската краста по-близичко до Пловдив(изключвам Ивайловград,Овчарица,Студен кладенец и някой доста хубави и пълни с риба водоеми от преди демокрацията).За сега стига че пак се разписах.Хайде чао и да слушате и по често да ходите за риба.

боби фишер
новобранец
новобранец

Мнение от боби фишер »

Май нещо съм изпуснал, ама Кроки, кой е нмоя язовир?
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Боби,не казвам че ще кажат че го рекламирам и ще гракнат.Който идва на него идва за това че го харесват,има достатъчно хора който са ми клиенти от години !!!

Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Може да не му е тука мястото, но искам да благодаря на Krokibg за подробната информация, която ни дава - за това, което е научил в риболова и че не крие местата и сполуките си, както и за останалата информация от него. Дано да станем и останалите по-словоохотливи!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Няма да е лошо повечко колеги да споделят,нали за това е този форум.Мисля че ги мързи да пишат и че е по лесно да научат
нещо (например-къде е рибата).Аз имам няколко приятели доктори и др, те като дойдат при мене винаги ме питат -Къде е рибата???,като чели съм ги вързал шараните като крави.Вчера наблюдавах една група която ловеше шаран на Марица.За моя голяма изненада те хранеха със царевица!!!!! на Марица при положение че ловяха на бавно течаща вода,и знаете ли че бяха хванали поне 8 бр Шрани,единият от който беше около 15 кг,точно като подводница,така че днес дава на едно,а утре на друго.Рибата същия ден я лавяха на текове с царевица.Така че информацията я давам на по неуките колеги,който за разлика от старите отворени рибари нямат никакъв шанс да хванат шаран на реката ако не знаят какво да правят.И знаете ли какво,ако тези дето ходят и хващат шарани по Марица,четат това което пиша ще ме псуват денонощно за това че споделям всичко което знам и виждам.Но нека да знаят че аз съм им сложил по една майна още преди да започна да им издавам тайните,така че нека си псуват,аз съм го направил първи,още със ставането ми сутринта........така че магат да ме псуват на воля.Хайде ЧОА за сега,че пак взех да ръся глупости.

P.S за да не звуча голословно,има един който се казва Петйо селския,и знаете ли какво направи онзи ден?.Както си ловяха хората,тоя боклук се обади във ИРРА и казал че на марица има мрежари.Те дойдоха и мрежи не намериха,но засметка на това направиха няколко акта на хора който бяха със по две пръчки.Едното от тези момчета с акта ми е приятел.Та този идиот си искара предварително въдиците и остави само една,и след като всичко свърши той се разположи на това място абсолютно сам.Казвам това зада знаете какви хора има на тази земя!!!!!!!!Ще продадат и майка си за ради пустата риба.Голяма лудост нали?

Аватар
milen_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от milen_bg »

Поздрави към "Кроки" за доброто отношение към риболова и арендования язовир, аз също мога да дам пример за много добър арендован язовир макар че сега не дават там да се лови ,,све пак има и хора арендатори с добро отношение съм спота"риболов".

Успех Кроки
Стефан
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Стефан »

Колега Кроки, бях на почивка и чак днес прочетох вашите и на другите колеги мнения по повдигнатия от мен въпрос. С някой работи съм съгласен, с други не. Не съм казал, че абсолютно всички арендатори са печалбари /под печалбар разбирам човек, който иска да печели без да вложи средства, труд и т.н./, но смятам, че ПОВЕЧЕТО СА ТАКИВА. Факта, че вие писахте и се вълнувате по темата говори, че сте от малкото изключения. Написах това за платените водоеми като се надявах повече хора като вас да пишат и разкажат как се справят и стопанисват тези съоражения. Както виждате вие сте единствения, който се опита да обясни нещо на нас ,обикновените риболовци и ваши клиенти. Ако ме познавахте щяхте да знаете, че съм много далеч от комунизма, освен това се препитавам от частен и честен бизнес, но не мога примерно да кажа на хората "като ви е скъп моя хляб- яжте пасти". Колега, вие не сте построили тези водоеми и те не са ваша собственост, нали? Вие сте ги наели с договор /надявам се/ при определени условия. Въпроса е, че при наемането на водоем от даден арендатор държавата би следвало да изисква ясно определение за какви цели наемате водоема - дали ще го ползвате за рибовъдство, дали за спортен риболов, дали за напоителни системи и т.н. и да контролира спазването на договора. Говорим за спортен риболов. Например във вашия водоем - кой ви контролира като вземате такса на риболовеца какво му предлагате срещу тази такса. Какво и колко сте зарибили, какви условия сте създали -с една дума дали не го лъжете, че във вашия водоем има риба.
Много неща мога да напиша по темата, но стана едно дълго писание :D Бих искал да пишете още и за вашите проблеми като арендатор.
Ако ме уверите, че във вашия водоем може да се улови риба с въдица, ако има път до него, добри условия за преспиване и лодка, която евентуално да наема за риболов, уверявам ви ще дойда при първа възможност.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”