Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Прясно инфо за яз.Брягово
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Прясно инфо за яз.Брягово
Колеги в неделя мисля да направя един излет до този язовир,но имам нужда от актуална информация.Прегледах старите теми,но ми се ще нещо по актуално,за да знам и към коя част на язовира да се ориентирам.И се надявам после да пиша в успешни 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Прясно инфо за яз.Брягово
Любимия ми язовир и не сам ходил ощи там, тази година, защо ли?????
само на разузнаване? 10лв дневно 10лв нощно 20лв за 24 димек.Язовира пада риба не кълве, грозна къртинка е там.инфото е от преди 3 дена.На гости на пазача ходих.... 

-
- ще става разбирач
на 13.06 бяхме аз и баща ми дясно от горичката - около 4-5 кг каракуда и това е .. според мен няма смисъл да се ходи , дано съм помогнал 

-
- ще става разбирач
този язовир съм го зачеркнал от картата, 10лв такса е баси обира на фона на жалката каракуда която не е сигурно, че ще излиза
Рибата е прекалено наплашена от постянните мрежи и постоянното спадане и качване на водата поради факта че язовира се използва мощно за поливане в региона. И най важното е че не съм чул някой да се погрижи за зарибяне или нещо подобно-просто собствениците само яко опъват мрежи и не им пука кво ще стане .
относно толстолопа, ще кажа само че бях случайно миналата година малко преди никулден когато прибираха мрежите - ами жалка картинка, основно 3-4 кг толстолопи и единични екземпляри около 7-8 кг, за големи риби не бяха и чули с изключение на един 20 кг
явно и толстолопа е на изчезване в тоя язовир.
дано все пак се вземат в ръце и да възтановят от рибното богатство на което сме се радвали преди време в тоя язовир, който има и чудесна природа!!!
Рибата е прекалено наплашена от постянните мрежи и постоянното спадане и качване на водата поради факта че язовира се използва мощно за поливане в региона. И най важното е че не съм чул някой да се погрижи за зарибяне или нещо подобно-просто собствениците само яко опъват мрежи и не им пука кво ще стане .
относно толстолопа, ще кажа само че бях случайно миналата година малко преди никулден когато прибираха мрежите - ами жалка картинка, основно 3-4 кг толстолопи и единични екземпляри около 7-8 кг, за големи риби не бяха и чули с изключение на един 20 кг
явно и толстолопа е на изчезване в тоя язовир.
дано все пак се вземат в ръце и да възтановят от рибното богатство на което сме се радвали преди време в тоя язовир, който има и чудесна природа!!!
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Подкрепям мнението,че едно време на Брягово сме правили много силни излети.Каракуди по килограм си излизаха ,като уклеи.Тази година,като дигнаха таксите от 7 на 10,си рекох,че вероятно излиза доста риба,както преди.Уви,доста хора се разочароваха от ходенията си там. 

TICA FAN