Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

"Мешана скара" от Лобош
- Николай Неделков
- учете се от него
"Мешана скара" от Лобош
Чудех се дали да пускам тема , тъй като риболова не беше много успешен , ама не бях ходил na riba повече от 2 седмици , ама айде да Ви зарадвам с мойте си глупости
На първи вечерта около 8 саато отидохме на Радибош с цел ФИДЕР ИЗПЪЛНЕНИЯ - 3та ЧАСТ.
ДА , ама НЕ.
На Радибош вали като изведро и въпреки това нито едно свободно място
Направо не можах да повярвам , хем делничен ден , хем дъждовен , хем вечерта и да няма маста...
Както и да е. От там на Ковачевци , ама то едно кално , блатисто , няма влизане или по-точно влизане има , ама няма излизане после
И къде , къде та на Старите гребни бази , но вече с нова цел КАКВАТО И ДА Е РИБА НА ПЛУВКА
Бяхме аз и мойто верно другарче Николайчо или по регистрация във форума: kofe babone или Кофи с бонбони , все тая
Ей го , обирен и необричен

Докато замешам захранката и оправя мойте такъми , човеко закова 1 каракуда , 1 уклей и 1 костур.
Аз за 10-тината минути риболов , които направих вечерта се отчетох с 2 слнчака и едно откачане
Бързо забравихме за риболова , запалихме петромакса и се отдадохме на по-възвишени действия

Цялостната картина вече бе зацапана , положението необнадеждаващо , ракията на свършване , а нямаше и Каменица
Налагаше се да гася пожарите с некфа Фносна бирица , ама само кисели физономии правех от нея , че Каманецата си е Каменица

Дъжда спря , небето се проясни , виждаха се звезди или поне само аз ги виждах.
Ама положението стана още по-натопорчено след като взех един от фидерите , мислейки го за пушка и почнах да гърмя луната...

Сутрешната картина не беше по-различна от вечерната:
Същите глупаци , със същата бира , само дето вече амбицирани за риболов

Ей го и работното място:

Адаша Николайчо сутринта ловеше само слънчаци , а аз по някое костурче. От захранката нямаше никакъв ефект. Всички които бяха около нас също не ловаха често , тогава се сетих , че са ми останали около 100 грама ракия...
Е изсипах ги в захранката и започна да кълве , ама само на мене
Излизаха ей такива хубави уклеи:

По едно време на торен и на бял започнаха само слънчаци да пипат и реших да пробвам на троха от Сръбски леб , е почна се...
Кленче , каракуда , уклей , бабушка , костур , червеноперка и пак в същата последователност
Към 11:30 спрях да ловя и започнах да сибирам такъмите и малко боклуци и те така.
Завърших с 4 добри каракуди , 6 червеноперки , 3 бабушки , 1 кленче , 5 костура , 5 уклея и около 20 слънчака
Те и малко риби

Едни снимки са по-гадни , щото след 4-тата с фотоапарата ми падна батерията и снимах с GSM-a
Айде сос здравйе

На първи вечерта около 8 саато отидохме на Радибош с цел ФИДЕР ИЗПЪЛНЕНИЯ - 3та ЧАСТ.
ДА , ама НЕ.
На Радибош вали като изведро и въпреки това нито едно свободно място

Направо не можах да повярвам , хем делничен ден , хем дъждовен , хем вечерта и да няма маста...
Както и да е. От там на Ковачевци , ама то едно кално , блатисто , няма влизане или по-точно влизане има , ама няма излизане после

И къде , къде та на Старите гребни бази , но вече с нова цел КАКВАТО И ДА Е РИБА НА ПЛУВКА

Бяхме аз и мойто верно другарче Николайчо или по регистрация във форума: kofe babone или Кофи с бонбони , все тая

Ей го , обирен и необричен

Докато замешам захранката и оправя мойте такъми , човеко закова 1 каракуда , 1 уклей и 1 костур.
Аз за 10-тината минути риболов , които направих вечерта се отчетох с 2 слнчака и едно откачане

Бързо забравихме за риболова , запалихме петромакса и се отдадохме на по-възвишени действия

Цялостната картина вече бе зацапана , положението необнадеждаващо , ракията на свършване , а нямаше и Каменица

Налагаше се да гася пожарите с некфа Фносна бирица , ама само кисели физономии правех от нея , че Каманецата си е Каменица

Дъжда спря , небето се проясни , виждаха се звезди или поне само аз ги виждах.
Ама положението стана още по-натопорчено след като взех един от фидерите , мислейки го за пушка и почнах да гърмя луната...

Сутрешната картина не беше по-различна от вечерната:
Същите глупаци , със същата бира , само дето вече амбицирани за риболов

Ей го и работното място:

Адаша Николайчо сутринта ловеше само слънчаци , а аз по някое костурче. От захранката нямаше никакъв ефект. Всички които бяха около нас също не ловаха често , тогава се сетих , че са ми останали около 100 грама ракия...
Е изсипах ги в захранката и започна да кълве , ама само на мене

Излизаха ей такива хубави уклеи:

По едно време на торен и на бял започнаха само слънчаци да пипат и реших да пробвам на троха от Сръбски леб , е почна се...
Кленче , каракуда , уклей , бабушка , костур , червеноперка и пак в същата последователност

Към 11:30 спрях да ловя и започнах да сибирам такъмите и малко боклуци и те така.
Завърших с 4 добри каракуди , 6 червеноперки , 3 бабушки , 1 кленче , 5 костура , 5 уклея и около 20 слънчака

Те и малко риби

Едни снимки са по-гадни , щото след 4-тата с фотоапарата ми падна батерията и снимах с GSM-a

Айде сос здравйе

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Re: "Мешана скара" от Лобош
Само тва знаете..да се фалите..Не моете ли да сте по толерантни а? Йекстра...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Никич,
и аз току що се прибирам от язовиро

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- и господ не е толокова добър
Апна,пийна и похваща 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво ники
Мене ме подхлъзна Пешо и отидох у кръчмата

chirusa_bg написа:Браво Никич,
Мене ме подхлъзна Пешо и отидох у кръчмата

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- научил се да хвърля
Абе Никалайчик,сутринта минах към 7-7.30 ч. ..............но не те видях
Имаше три коли и трима колеги ,единият от тях беше на понтона.Мернах и двама ръкомахащи колеги след мрежата до лодките-да не сте били Вие 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Николай Неделков
- учете се от него
Бяхме точно зад хангара под върбата , то за това не си ни видял , няма добра видимост от пътя 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Готино излетче сте си направили Никич! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
абе арно е , добре сте изкарали като гледам