Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

04.07.- 3:0 ЗА МЕН СРЕЩУ РЕКАТА
-
- кандидат преподавател
04.07.- 3:0 ЗА МЕН СРЕЩУ РЕКАТА
Здравейте колеги как сте .Надявам се добре.Както каза Сонката за класическия се постарах да го докарам до там.Ето и подробностите
Денят е събота ставане в 4,15 лесно но с лек махмурлук след петъчното гости.Хвърлих се в приготовления - да сложа куки на няколко новоизработени воблери.И така до 4,50 когато нарамих чантата и се запътих към уговореното с Венци (Seslav) той вече ме чакаше и след бързото мятане на багажа в багажника си бохме камшика към реката.Пътьом на се отбихме OMV да взема едно кафе та да се оправи махмурлука.Пристигнахме на реката и веднага се заехме да търсим я кефали я мрени
А реката ни посрещна :
гледката беше чудесна с изпаренията и тихата песен на водата

Заразхождахме се надолу нагоре в търсене на риби и Венци се разписа пръв.Преслушах мястото където улових мряната но без успех сеха.Продължих да сменям примамките и сложих едно Голди .След първото хвърляне битка още при падането на воблера във водата , което ме стресна в началото но след малко бореца беше на брега

Така значи вече не съм капо и оставаше да видим колко рибки ще ни отпусне реката.В почивките стрелвах по някоя снимка а си имах и компания

Продължих да сменям примамки и места с надеждата да прилъжа още рибки.И Сложих мое "копие" на Голди .Замятане хвърляне и о
,че то и лови рибки.Малко борба и бореца беше на брега

Ето и снимка на воблерчето по от близо.

Продължих да упорсвам и на едно от местата с първото замятане хоп

Реката беше благосклонна към мен и реших да си почина и снимам

имаше и за подсилване

имаше и досадници

и разходка до Бяла

и май това беше от мен .Наслука на всички

Денят е събота ставане в 4,15 лесно но с лек махмурлук след петъчното гости.Хвърлих се в приготовления - да сложа куки на няколко новоизработени воблери.И така до 4,50 когато нарамих чантата и се запътих към уговореното с Венци (Seslav) той вече ме чакаше и след бързото мятане на багажа в багажника си бохме камшика към реката.Пътьом на се отбихме OMV да взема едно кафе та да се оправи махмурлука.Пристигнахме на реката и веднага се заехме да търсим я кефали я мрени

А реката ни посрещна :

гледката беше чудесна с изпаренията и тихата песен на водата

Заразхождахме се надолу нагоре в търсене на риби и Венци се разписа пръв.Преслушах мястото където улових мряната но без успех сеха.Продължих да сменям примамките и сложих едно Голди .След първото хвърляне битка още при падането на воблера във водата , което ме стресна в началото но след малко бореца беше на брега

Така значи вече не съм капо и оставаше да видим колко рибки ще ни отпусне реката.В почивките стрелвах по някоя снимка а си имах и компания

Продължих да сменям примамки и места с надеждата да прилъжа още рибки.И Сложих мое "копие" на Голди .Замятане хвърляне и о

Ето и снимка на воблерчето по от близо.

Продължих да упорсвам и на едно от местата с първото замятане хоп

Реката беше благосклонна към мен и реших да си почина и снимам

имаше и за подсилване

имаше и досадници

и разходка до Бяла

и май това беше от мен .Наслука на всички
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Re: 04.07.- 3:0 ЗА МЕН СРЕЩУ РЕКАТА
Страхоти риби поздравления за улова
-
- ще става разбирач
Поздравления, Ивчо
! Реката предлага страхотни емоции, имал си удоволствието да им се насладиш, завиждам ти благородно
!
Наслука и наздраве

Наслука и наздраве

Никога не пия карал!

-
- и господ не е толокова добър
Много хубав риболов 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Начекал си клендаците 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- вече хвърля и на тежко
Отличен риболов и снимки 

Аз също мога да кажа,че резултата при мен е същият,но само за битките ми с река Янтра.Тази година я посещавам за 3ти път и за 3ти път излизам с чест от борбата.Реката е пълна с изненади,но разтоянието малко ми ограничава броя на излетите,което не значи обаче,че съм приключил с нея.При очертаващото се безрибие по Дунав,явно ще се ходи по Янтра ,но по рядко,а това пък е гаранция за изпитано удоволствие.Ето какво хванах днес.

Както Иво каза , атаката е веднага след приводняване.Юнакът ми даде надежда за брой удари защото удари някъде след 4-5 замятане а беше едва 6 и 15.Надеждите ми се оказаха напразни,но красотата на реката ме изпълваше с друг вид наслада.

По някое време ей тоя бандюга ми пусна "първа кръв"!

Пуснах го да си ходи,че ми се видя юноша!

Продължих да опитвм и да отработвам движенията си и ковнах оше едно кефале.

Всички риби станаха жертва на Голди-вибро макс.Аз нямам още самоделки от тия по финните и разчитах на доказан боец.
Ми това е от мен!

Както Иво каза , атаката е веднага след приводняване.Юнакът ми даде надежда за брой удари защото удари някъде след 4-5 замятане а беше едва 6 и 15.Надеждите ми се оказаха напразни,но красотата на реката ме изпълваше с друг вид наслада.

По някое време ей тоя бандюга ми пусна "първа кръв"!

Пуснах го да си ходи,че ми се видя юноша!

Продължих да опитвм и да отработвам движенията си и ковнах оше едно кефале.

Всички риби станаха жертва на Голди-вибро макс.Аз нямам още самоделки от тия по финните и разчитах на доказан боец.
Ми това е от мен!
Последно промяна от Венци ® на Нед Юли 05, 2009 9:16 am, променено общо 1 път.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- научил се да хвърля
Добър излет на любимите ми места 

Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
Обещавам повече няма да кажа лоша дума за Янтра и да мрънкам.Остава и по Дунава да имам такава слука и ша трябва банкетMarco Polo написа:Ааа, Ивчо, влезе ли в серия?Да не чувам повече "мрън-мрън"!
![]()

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Страхотен излет , хубави рибоци Ивчо