Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Яз. Конуш
Модератор: Paublo_Eskobar
Яз. Конуш
Колеги утре смятам да се отбия до язовир Конуш.Бихте ли ми казали как седят нещата там с рибата и с плащането??
-
- ще става разбирач
Re: Яз. Конуш
Таксата е 15 лв.
В тази цифра влиза и улова
Според очевидци има трофейни шарани
Наслука и да пишеш

Според очевидци има трофейни шарани

Наслука и да пишеш

- CrossFire
- разбира нещата
Да не те излъжа, ама мисля преди 3 седмици минах на разходка от там. Имаше умерен вятър, минахме през десетина риболовци и всички бяха набутали по 2-3 микроскопични шаранчета(не по-големи от 300гр.) в живарниците, и по токова каракуди. Един от колегите беше за втори ден на водоема, като каза, че предния ден е изваден амур към 7 кг.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За една седмица имам 2 нощувки там , в търсене на големия Амур ама нъцки???? Водата пада много, собственика е хвърлил едно ремарке захранка, чакай си ако искаш.Каракудата зима като улава на царевица, и чат пат по-някое маломерно шаранче разваля десциплината.Мерните риби са броят на пръсти.Иначе единствения язовир в околията които предлага сянка дебела почти на сякаде.За дънен риболов е идеален, просто риба няма качествена.Освен някои друг Амур мерен,който трудно се орежда на кукичката.
аве надъхаха ме да отидем на яз. до дрангово ама се отчаях,повече няма да стъпа там,а другата седмица ще пробвам на Конуш.
Май ще е по-добре да пишеш каква риба търсиш-едра,малка,шаран,амур,щука итн.Тогава вече можем да ти отговорим.И,да не забравя-на какво разстояние.Наслука.
Няма смисал да си даваш парите има много шаран ама се под кило,а по условията на арендатора шаран под кило се връща.Ако решиш се пак да отидеш земи си лодка да разпаваш срещу шавара там е почти сичката риба през деня.Лови се на 1 метар пред него и е желателно да имаш повечко царевица че малките са като прахосмукачки.Ако не успееш да си намериш хубаво място срещу папура бягай отдругата страна ще се ориентираш има две дървета преди да почне папура,едното е върба ловиш напред на около 50 60 метра преди дерето има файда и някоя друга въдица можеш да фърлиш и на ляво към папура.Ами пак ти казвам земи си повечко царевичка. Дано съм ти бил полезен.Пиши какво си направил.
Поздрави
Поздрави

Бил съм само веднъж и то доста одавна.Тогава мисля,че беше изцяло забранен за риболов.Имахме един познат,който с връзки ни вкара да половим.Помня,че изкарахме няколко шарана по 3 кг.Сега за да е 15 лв. таксата,би трябвало да излизат добри екземпляри. 

TICA FAN
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Колега , Дрангово е добър гьол , но не всеки хваща там .....dj.andji написа:аве надъхаха ме да отидем на яз. до дрангово ама се отчаях,повече няма да стъпа там,а другата седмица ще пробвам на Конуш.
Ако беше поразпитал , щеше да си наловиш доволно , ако не друго , поне някоя друга щука щеше да ти нагъне пръта....
За другия път да знаеш!