Яз. Конуш

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

dj.andji
новобранец
новобранец

Яз. Конуш

Мнение от dj.andji »

Колеги утре смятам да се отбия до язовир Конуш.Бихте ли ми казали как седят нещата там с рибата и с плащането??
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Яз. Конуш

Мнение от fugata »

Таксата е 15 лв. :D В тази цифра влиза и улова :)
Според очевидци има трофейни шарани :D
Наслука и да пишеш :smt023
Изображение
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Да не те излъжа, ама мисля преди 3 седмици минах на разходка от там. Имаше умерен вятър, минахме през десетина риболовци и всички бяха набутали по 2-3 микроскопични шаранчета(не по-големи от 300гр.) в живарниците, и по токова каракуди. Един от колегите беше за втори ден на водоема, като каза, че предния ден е изваден амур към 7 кг.
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

За една седмица имам 2 нощувки там , в търсене на големия Амур ама нъцки???? Водата пада много, собственика е хвърлил едно ремарке захранка, чакай си ако искаш.Каракудата зима като улава на царевица, и чат пат по-някое маломерно шаранче разваля десциплината.Мерните риби са броят на пръсти.Иначе единствения язовир в околията които предлага сянка дебела почти на сякаде.За дънен риболов е идеален, просто риба няма качествена.Освен някои друг Амур мерен,който трудно се орежда на кукичката.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

Там кълве само вчера и утре , а и едра риба се вади само ония ден ..... :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Изображение
dj.andji
новобранец
новобранец

Мнение от dj.andji »

аве надъхаха ме да отидем на яз. до дрангово ама се отчаях,повече няма да стъпа там,а другата седмица ще пробвам на Конуш.
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Май ще е по-добре да пишеш каква риба търсиш-едра,малка,шаран,амур,щука итн.Тогава вече можем да ти отговорим.И,да не забравя-на какво разстояние.Наслука.
6aranski
новобранец
новобранец

Мнение от 6aranski »

Няма смисал да си даваш парите има много шаран ама се под кило,а по условията на арендатора шаран под кило се връща.Ако решиш се пак да отидеш земи си лодка да разпаваш срещу шавара там е почти сичката риба през деня.Лови се на 1 метар пред него и е желателно да имаш повечко царевица че малките са като прахосмукачки.Ако не успееш да си намериш хубаво място срещу папура бягай отдругата страна ще се ориентираш има две дървета преди да почне папура,едното е върба ловиш напред на около 50 60 метра преди дерето има файда и някоя друга въдица можеш да фърлиш и на ляво към папура.Ами пак ти казвам земи си повечко царевичка. Дано съм ти бил полезен.Пиши какво си направил.

Поздрави :D
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Бил съм само веднъж и то доста одавна.Тогава мисля,че беше изцяло забранен за риболов.Имахме един познат,който с връзки ни вкара да половим.Помня,че изкарахме няколко шарана по 3 кг.Сега за да е 15 лв. таксата,би трябвало да излизат добри екземпляри. :roll:
TICA FAN
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

dj.andji написа:аве надъхаха ме да отидем на яз. до дрангово ама се отчаях,повече няма да стъпа там,а другата седмица ще пробвам на Конуш.
Колега , Дрангово е добър гьол , но не всеки хваща там .....
Ако беше поразпитал , щеше да си наловиш доволно , ако не друго , поне някоя друга щука щеше да ти нагъне пръта....
За другия път да знаеш!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”