Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Душанци
Модератор: sapuna
Re: Душанци
така е в българия докато няма закони сами сме си виновни
-
- учете се от него
Утре пак ще прескоча нататък
Позабърсах си мача от прахоляка, да се пробвам да измъкна някоя "тавичка" от средата на ръкава
Е, ще нося и едно спиди, петичка и 200гр шарени за "биропийците"- уклеи

-
- учете се от него
На Душанци нивото на водата е паднало с около метър, но рибите са активни. Продължават да кълвът маломерни шаранчета, които за две седмици като че ли са понаедряли до около половинки
:

Успоредно с тях, весдесъщите бабушки като излизат и доста прилични :

Уклеите са повсеместни и независимо от късата дистанция, сефтосах спидито със 60бр, набързо - в обедното затишие и между два яки пороя със светкавици и гръмотевици; плувка 0.3гр, на един "бял". Едрите платики се появиха надвечер- при мен на директна седмица на жито, а Ян Ван Шентов на отсрешния бряг ги дърпаше с фидера на "бял". Ковнах общо 5бр:

Успоредно с тях, весдесъщите бабушки като излизат и доста прилични :
Уклеите са повсеместни и независимо от късата дистанция, сефтосах спидито със 60бр, набързо - в обедното затишие и между два яки пороя със светкавици и гръмотевици; плувка 0.3гр, на един "бял". Едрите платики се появиха надвечер- при мен на директна седмица на жито, а Ян Ван Шентов на отсрешния бряг ги дърпаше с фидера на "бял". Ковнах общо 5бр:

Последно промяна от Бачо Илия на Нед Юни 28, 2009 9:30 am, променено общо 2 пъти.
Браво браво
Туй май е любимия ти язовир. Продължавай все така и другия път по голямя слука

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Браво Бачо.Добре сте ги надърпали 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- учете се от него
И да призова съфорумниците и гостите- пускайте малките шаранчета; те пак са ваши, само че след година-две
. Във водоема има такива индустриални количества бабушки, платики и уклеи, че не е никакъв проблем да се хващат целево, от който и да е от трите вида, като дневната норма може да се направи за отрицателно време
Колегите срещу мен, помляха едрите платики на пружини в следобедните часове:

Аз пък се чудех как да се оттърва от ей тия навлеци:

Колегите срещу мен, помляха едрите платики на пружини в следобедните часове:
Аз пък се чудех как да се оттърва от ей тия навлеци:

-
- учете се от него
Получх някаква много кофти информация(непотвърдена), че май ще има някакви ремонти на стената и съответно и яко източване на язовира

-
- учете се от него
От дъждовете, язовира се е вдигнал с около метър и водата продължава да се качва
Рибите си кълвът нормално, със засилващо се присъствие на едри платики и значително по-едри уклеи от предишния риболов 

- Invader
- научил се да хвърля
Уф
Хвърлил съм му око на този прекрасен водоем, ама за жалост и тази седмица няма да мога да го посетя
Да благодарим на Бачо за точната и винаги актуална информация

- BV
- вече хвърля и на тежко
Баш, баш трябва да се благодари на Бачо Илия!Invader написа:УфХвърлил съм му око на този прекрасен водоем, ама за жалост и тази седмица няма да мога да го посетя
![]()

И аз съм намислил да го посетя през предстоящата ми отпуска