Стамболийски-доволно - Продължение

Модератори: bobopeli, sapuna

Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Re: Стамболийски-доволно!

Мнение от Йордан Марков »

:smt038 :smt038 :smt038
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Гого,какво по-хубаво Братле,да си с приятели на този прекрасен язовир. :smt023 :smt038
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

Доволно !
Изображение
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

браво!Стамболийски винаги е давал.Пък и капитан го раздаваш с тази капела :D
kasmet
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

Браво :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Добре сте разпуснали :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
ribaro
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribaro »

Хубаво разтоварване! :smt038 :smt038 :smt038
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Re: Стамболийски-доволно - Продължение

Мнение от gogolisec »

И така, за да не пускам нова тема, ще пиша тук, че то няма кой знае какво ново.
След някои неотложно ангажименти, в събота по обяд стегнах багажа и в най-голямата жега се втурнах към Крамолинския ръкав на язовира, пак на същото място. На вилата ме посрешнаха на масата - кой на почивка, кой по работа, кой за риба - имаше всякакви посетители! :wink:

Изображение

Изображение

И така, след задължителната част, дойде време и за "чесане на крастата". Тоя път си носех Уфимката, че е лека и поне не пуска вода вътре. Мястото абсолютно същото, само с малката разлика, че водата бе 25-30 см нагоре, което означава, че се очаква интензивен риболов.

Изображение

Изображение

Изображение

За около час наскубах 15-на от тези - е не всичките бяха толкова големи, но за занимавка и чесане на крастата са идеални :lol:

Изображение

Последва излизане и пак на масата.
По принцип трябваше да си ходя в Неделя, ама сутринта "закусих" с 4 банички=2 бири :lol: :wink: и ми дойде на ум, че имах неква компенсация, та реших да остана и за понеделник, и без това собственика каза, че не бърза да си ходи.
Та на другия ден си имах вече и спътник в лодката - Сиско (Светломир - син на един от компанията), който изяви желание да полови с мен малко.
Едва 13 годишен, мога да заявя, че доста се е "понарапал" :mrgreen: , но имаше какво да научи и от мен. Почна ги така

Изображение

После така

Изображение

А на другия ден беше вече така...

Изображение

По принцип трябваше да си ходи към 3 след обяд, ама така се зарази от риболова, че забрави за компютри, ел.игри и прочее - твърдо реши, че ще остане и за понеделник... :roll: . Да, ама това зависеше от родителското тяло, та нема ви казвам кви разправии имаше, и коментари по повод оставането му на водоема :rolleyes: Разказвам ви тази случка, защото бях много удовлетворен, от факта, че успях да заразя един подрастващ с "тръпката" :wink:
Иначе рибата си кълвеше нормално. Те и мен със самодоволната ми физиономия от хванатите риби

Изображение

Изображение

Ей го и "Потьомкин" с един от компанията, който също дойде да поначеше крастата (е в момента не прави точно това, ама,,, :oops: )

Изображение

С това приключихме днес - уловът е на двама ни, като допълнение ще кажа, че освен що-годе мерните каракуди и перки, хванахме и доста дребосък, който след цунка биваше връщан обратно да расте :D

Изображение

Изображение

Накратко за линията - същата като предния път. Подвижна плувка Ваглер 2 - 2,5 гр. основно 0,16;повод 0,12, кука 9-ка на Оунър, захранка "супер фидер" на Нове и варено жито, което беше и основната стръв.
Хайде със здраве! :smt023 :wink:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”