Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Водоем
Модератор: sapuna
Водоем
Колеги имам предложение - да се събереме група риболовци от форума(който са съгласни) и да си направиме водоем,от типа на Суки Карп примерно.При 28000 регистрирани потребители предполагам че ще има немалко кандидати.Отделяме кой колкото може средства,намираме терен(аз даже имам нещо предвит) и готово.Ние си го зарибяваме,ние си го поддържаме и никакви бракониери.Това е идеята общо взето,ако има желаещи пишете 

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Re: Водоем
Ако е в габрово и аз участвам.хаха
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Е трябва всички заедно да решим,то зависи и от това каде ще намериме място
Еми аз ако е далече с кво ще ходя и да помагам
Като нямам превоз и съм малъл иначе идеята е супер яка 

Още нищо не е решено,може пък да се направи някъде близо до теб.А и все пак колкото и да е далече ти не ходиш всеки ден за риба предполагамPoIoGaVo написа:Еми аз ако е далече с кво ще ходя и да помагамКато нямам превоз и съм малъл иначе идеята е супер яка

Еми да то както казах няма превоз то на наще не им се виси по цял ден с мене
Имат си работа но когато мога ходя 

Споко още нищо не се знае 

- sonax
- вече хвърля и на тежко
Къде е това място което си го предвидил ?
Ех мечти.За съжаление много хубави идеи стигат само до тук.Ако го направиш и реализираш идеята сам не можеш се отърва от приятели в кавички казано.
Тоз, който падне в бой той не умира.
Нали затова идеята е да го направиме повече хора,който е съгласен участваded написа:Ех мечти.За съжаление много хубави идеи стигат само до тук.Ако го направиш и реализираш идеята сам не можеш се отърва от приятели в кавички казано.

Близо до Ботевград но тва е само предложение.Предложете и виеsonax написа:Къде е това място което си го предвидил ?

-
- разбира нещата
Може,ама окръг по окръг,иначе нема смисъл от всичко това!!!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Марио е най-прав.Само по региони става,но имали материален интерес,винаги ще има и проблеми и идеята ще бтде загърбена....
kasmet
Прав си,май наистина така ще трябваmario67 написа:Може,ама окръг по окръг,иначе нема смисъл от всичко това!!!