Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Връх на директен
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Връх на директен
Привет колеги.Може да ви се стори глупав въпрос но преди седмица си взех директен 6м фибростъкло и е със кук връх,или поне аз така мисля със "халкичка" като тази на снимката по-долу и като го сефтосах ми беше много не удобно да сменям линията щото като ми беше да 1 път и го оплетох в клоните зад мен,скъсах и си оставих най малката плувка там
Та въпроса ми е може ли да се сложи нещо като конектор или жило?

П.П.Извинявам си на господин IDA за снимката но просто нямам снимка на телескопа в момента

Та въпроса ми е може ли да се сложи нещо като конектор или жило?
П.П.Извинявам си на господин IDA за снимката но просто нямам снимка на телескопа в момента

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

- sonax
- вече хвърля и на тежко
Re: Връх на директен
Може да се сложи... разглоби го, вземи върха и махни халкичката... после с върха отиди в някой риболовен магазин да ти сложат конектор.. ако не можеш да я махнеш отиди с нея в магазина и те ще ти я махнат.Дано съм бил полезен.
-
- ще става разбирач
Благодаря за отговорите.Ще ида неко ден до магазина да видя дали ще може да ми сложи 

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

-
- сериозен играч
колеги, и аз не разбирам много от директни телескопи и имам един стар руски 5метра и искам да попитам като си копувам готови монтажи, за да ги сменям трябва на всеки да купя конектор и да ги сменям или по някакъв друг начин.
П.П. Извинявайте за тъпия въпрос
П.П. Извинявайте за тъпия въпрос
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Конектора седи на върха на пръчката. Един вид карабинка. Правиш си клубче на края на линията и я закачаш на конектора, когато решиш да смени линията просто отваряш карабинката и слагаш новата линия 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.