Водоем

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Водоем

Мнение от MAESTROTO »

Сомчо хубава е идеята,но е незпълнима на национално ниво.Защото водоема ако е близък за едни,за други винаги ще е далече.
Според мен е по-добре да се подобрят контактите с ИАРА и други институции ,за по-добро опазване и зарибяване на местните водоеми и тогава ще има риба за нас риболовците.Всеки ден има риболовци по водоемите и контролът ,може да е много добър.
Кефа цена няма!
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

MAESTROTO написа:Сомчо хубава е идеята,но е незпълнима на национално ниво.Защото водоема ако е близък за едни,за други винаги ще е далече.
Според мен е по-добре да се подобрят контактите с ИАРА и други институции ,за по-добро опазване и зарибяване на местните водоеми и тогава ще има риба за нас риболовците.Всеки ден има риболовци по водоемите и контролът ,може да е много добър.
Идеята ти не е лоша обаче трудно ще стане това с опазването.Само се сети колко бракониери има.. Лошото е че повечето бракониери се изявяват и като ''мутри'' - ти му правиш забележка той ти вади бухалка :lol: Да не говориме че всички арендатори пускат мрежи в техните водоеми(без да споменавам ток,вар и др.такива странични фактори които се пускат за да пречат на рибата да кълве). Не знам за тебе ама при това положение мисля че никак не е лоша идеята за водоема,пък ако трябва се делиме на области за да не е близо на едни и далече на други :P
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

Идеята ти е добра.Но как смяташ да бъде изпълнена.Какъв водоем?Стар ли?Нов?
Кефа цена няма!
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Нали затова пуснах темата,да чуя предложения кое е по добре от двете :P
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Леле,изобщо не предполагах че няма да има нито един желаещ..
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”