Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица- Бял Кладенец!?
Re: Овчарица- Бял Кладенец!?
Браво
.Евала за боклука 

simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво на кмпанията!Аре тая нова техника не я ли разучихте вече де>Кажи какви са тия нови куки бре.Асуса да вземе да ги видим тая седмица!
Последно промяна от didopoli на Пон Юли 06, 2009 10:46 am, променено общо 1 път.

Където качеството е от значение!
- flyester
- разбира нещата
Добър излет , и риболов 

В ходенето му е маиката .Сега ако е слаб излета другата седмица може да хванеш рибата на живота си .Та нали затова живеем.
Ха,те не са нови,друже,сигурен съм, че даже ги имаш някъде захвърлени,просто са създадени специално за стръв, царевица,може и с повдигач,ако се лови на тежко. Определено дават и много добър резултат на улов на шаран на леко,при тях няма назад.Имаш едно пакетче от мен,надявам се да ти допаднат,мястото на срещата,май е ясноdidopoli написа:Браво на кмпанията!Аре тая нова техника не я ли разучихте вече де>Какжи са тия ножи куки бре.Асуса да вземе да ги видим тая седмица

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мястото е ясно аз може още в петък след работа да отида там!asus написа: Ха,те не са нови,друже,сигурен съм, че даже ги имаш някъде захвърлени,просто са създадени специално за стръв, царевица,може и с повдигач,ако се лови на тежко. Определено дават и много добър резултат на улов на шаран на леко,при тях няма назад.Имаш едно пакетче от мен,надявам се да ти допаднат,мястото на срещата,май е ясно

Където качеството е от значение!
-
- вече хвърля и на тежко

Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
-
- ще става разбирач
Браво за излета на Камен и компания.Що се отнася за таксата трябва да я има даже и за охраната защото без всекидневни проверка ще почнат бракониерства и тец-2 ще заприлича на тец -1. Само мреже и нищо друго.
-
- разбира нещата
Съгласен съм с теб що се отнася до таксите и охраната и аз предпочитам да плащам и да знам че язовира се зарибява и не се пускат мрежи, ама там е работата че не само се пускат мрежи ами най нагло ги пуска покрай шамандурите на които съм хранил два три дена и никой нищо не може да им каже въпреки че всички даже и охраната казват че нямат прово какво правим в случаяMITKOY написа:Браво за излета на Камен и компания.Що се отнася за таксата трябва да я има даже и за охраната защото без всекидневни проверка ще почнат бракониерства и тец-2 ще заприлича на тец -1. Само мреже и нищо друго.

Много ги накъсвам... кордите!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Разчистих темата.Ако може без повече спам.Ако имате желание,пуснете друга тема в правилния раздел.

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
- carpsliven2
- сериозен играч
Браво Камене .. радвам се че, се видяхме... Успех за другия път .. и тоз път вече трябва да сме наблизко за да пием по една ракийка 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува