Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

НА КОЙ ЯЗОВИР ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ КЛЙОНКА ТАЗИ ГОДИНА?
Модератор: sapuna
НА КОЙ ЯЗОВИР ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ КЛЙОНКА ТАЗИ ГОДИНА?
ОБИКАЛЯМЕ ЯЗОВИРИТЕ КАТО ЛУДИ ЗА ПО ЕДИН УДАР НА ДЕН. НЯКАДЕ ИЗОБЩО ВЪРВИ ЛИ С ТЕЗИ ПУСТИ КЛЙОНКОВЕ ТАЗИ ГОДИНА?
- man1966
- ще става разбирач
Re: НА КОЙ ЯЗОВИР ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ КЛЙОНКА ТАЗИ ГОДИНА?
Сигурно е че в къщи нема да удари -затова иска ходене и пробване...ДАКЕЛО написа:ОБИКАЛЯМЕ ЯЗОВИРИТЕ КАТО ЛУДИ ЗА ПО ЕДИН УДАР НА ДЕН. НЯКАДЕ ИЗОБЩО ВЪРВИ ЛИ С ТЕЗИ ПУСТИ КЛЙОНКОВЕ ТАЗИ ГОДИНА?

Я елате рибенца при батко...
-
- научил се да хвърля
Аве вие сомове ли 6е ловите,или жените си
?Една жена да не е по-важна от 50 кила сом
???

BULGARY
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
на много чзовири има смисъл да се кльонка, само да знаеш времето и мястото когато да си там! ........... а това се научава с много ходене!ДАКЕЛО написа:ОБИКАЛЯМЕ ЯЗОВИРИТЕ КАТО ЛУДИ ЗА ПО ЕДИН УДАР НА ДЕН. НЯКАДЕ ИЗОБЩО ВЪРВИ ЛИ С ТЕЗИ ПУСТИ КЛЙОНКОВЕ ТАЗИ ГОДИНА?
-
- сериозен играч
айде Хулиганче...ти не си капо....
....малък ма с любов...само като инфо да ви вметна че в 3 кг сом имаше хайвер и то яко...сега в август !!!
много зависи от време и вода...ниво и температура....но най важното е да го дебнете редовно...и все в някой ден ще натресе...
а след това късмет ! ...щото аз вече откачих един едричък и един ми отнесе едната рапалка....а един ми гепи тройката барбар с халкичката само с един удар на опашлето...мислим и той да не е малък бил ? толко рязко го направи че онемяхме в лодката

много зависи от време и вода...ниво и температура....но най важното е да го дебнете редовно...и все в някой ден ще натресе...
а след това късмет ! ...щото аз вече откачих един едричък и един ми отнесе едната рапалка....а един ми гепи тройката барбар с халкичката само с един удар на опашлето...мислим и той да не е малък бил ? толко рязко го направи че онемяхме в лодката

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч