Платени места край Бургас?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
darin
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Платени места край Бургас?

Мнение от darin »

Някой има ли информация за платените места край Бургас? Ще бъда благодарен да споделите сравнително прясна информация, не като продавачите в някои магазини, които най-новото, което знаят е от миналата година.
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

На 10 км северно от Бургас и по-точно в с.Лъка има платен водоем, зарибен с шаран. Доколкото ми е известно там празно няма. Тъй като не съм почитател на сладководния риболов не мога да ти кажа какви са цените, но не вярвам да са непосилни за страстен риболовец :lol: Другото място е в с.Белодол, също северно от гр.Бургас, на около 30 километра. Само хубави новини носят от там приятелите. Дано съм ти бил полезен.
Успех!
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от zarganski »

На Лъка - 2 лв вход шарана е 4 лв килото, толкова е много, че ти омръзва да хващаш. Предимно дребосъци колкото педя, има и по-едри , но редки към 1 кг- до 1.5 кг. На Грудово язовира също става- пак 2 лв, съшите шаранчета, и някои по-големи (разправят, че имало до 3 кг )ама редки, също има и щука , таранки.
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Аватар
darin
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Благодаря за информацията

Мнение от darin »

Бях на Лъка, много добро място, прилични шаранчета като пуснеш пепеляка обратно :) Не знам дали пак ще ида тази отпуска, но ще го знам за бъдещи слуки :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”